Týdeník Euro spouští online konferenci Prognózy a dopady na český bankovní trh

01.06.2020 | , Finance.cz
Tiskové zprávy


Praha 1. června 2020 – Vydavatelství Mladá fronta a ekonomický týdeník Euro spouští třetí online konferenci s živým přenosem. Nový cyklus konferencí s názvem Jak znovu roztočit kola ekonomiky pokračuje tématem Prognózy a dopady na český bankovní trh. Místem živého vysílání je opět kopule Tančícího domu.

Online konference Prognózy a dopady na český bankovní trh se uskuteční 4. června, od 13:00 do 15:00 h. Živý přenos konference bude vysílán na webu Euro.cz, na sociálních sítích Euro.cz, na speciální micrositě www.kola-ekonomiky.cz a na kanále Youtube.com. Diskuse bude také ke zhlédnutí na webu Mediaguru.cz, mediálního partnera konference.

V diskusi vystoupí

  • Jiří Feix, předseda představenstva a generální ředitel Hypoteční banky
  • Lukáš Kovanda, ekonom a člen Národní ekonomické rady vlády
  • Vladimír Staňura, hlavní poradce České bankovní asociace
  • Eva Zamrazilová, předsedkyně Národní rozpočtové rady

Moderuje Michala Hergetová.

Témata konference

  • Dopady splátkového moratoria na bankovní trh
  • Vývoj úrokových sazeb a hypoteční trh
  • Stabilita bankovního trhu

Konferenci sledujte na: https://youtu.be/KOmUrMa3IUI

Jak znovu roztočit kola české ekonomiky

Plán dalších konferencí najdete na www.kola-ekonomiky.cz

Každá online konference je tematicky zaměřený speciál. Diskusní platforma bude probíhat pod webovým odkazem na Euro.cz, který může vzdáleně sledovat každý připojený host a uživatel.

Nová společná diskusní platforma týdeníku Euro bude reagovat na klíčová témata a aktuální situaci na trhu. Projekt online konferencí Jak znovu roztočit kola ekonomiky je prostorem pro komunikaci předních odborníků z důležitých segmentů. Další speciály budou věnovány problematice cestovního ruchu (18. 6. 2020), gastro (16. 7. 2020), kybernetické bezpečnosti (30. 7. 2020), retailu (13. 8. 2020) a automotive (7. 8. 2020). Témata jsou zacílena na byznysové čtenáře týdeníku Euro a uživatele webu Euro.cz.

Týdeník Euro tak rozšiřuje svoji nabídku konferencí o další formát. Projekty Euro TV Roundtable a Euro TV konference, která probíhá výhradně formou osobních setkání odborníků a hostů, zůstávají zachovány. Všechny záznamy diskusí pak budou ke zhlédnutí na webu Euro.cz.

Více o webu Euro.cz

Web Euro.cz nabízí výběrové zprávy z oblastí ekonomiky, politiky, byznysu a životního stylu. Denně přináší autorské zprávy, komentáře a analýzy ekonomických novinářů, rozhovory s nejvýznamnějšími lidmi českého byznysu, průběžně informuje o nejdůležitějších aktualitách z domova i ze světa a v neposlední řadě nabízí i videoobsah v pořadu Euro TV. Aktuálně měřená návštěvnost webu Euro.cz podle NetMonitoru přesáhla v lednu hranici dvou milionů reálných uživatelů, a je tak největším ekonomicky zaměřeným webem v Česku.

Více o vydavatelství Mladá fronta

Vydavatelství Mladá fronta je moderní vydavatelství s pětasedmdesátiletou tradicí. Vlajkovou lodí vydavatelství je týdeník Euro a portál Euro.cz. Spolu s týdeníkem Euro vychází také Top speciály, lifestylové magazíny Esence a Hipster. Divize Online provozuje také ekonomický web Finance.cz a dalších 12 specializovaných online titulů. Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 250 nových knižních titulů pro širokou veřejnost a odborníky ve zdravotnictví. Portfolio vydavatelství Mladá fronta doplňuje divize Tištěné tituly, kam patří především auto-moto a hobby magazíny, zdravotnické časopisy, pro nejmenší děti časopis Puntík, magazín Maminčin Puntík a časopis Tečka pro děti od šesti let. V divizi HUB se pravidelně realizují odborné i společenské akce a projekty.

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0.5
Hlasováno: 1 krát

Články ze sekce: Tiskové zprávy