Lady Gaga v karanténě nabrala kila. Ukázala se novinářům s vyvaleným břichem

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Lady Gaga
Lady Gaga

Karanténa byla dlouhá a ubíjející. Celebrity musely rušit své koncerty a vzdát se svého jinak bohatého programu. Stejně na tom byla také zpěvačka Lady Gaga, která strávila karanténu se svým přítelem Michaelem Polanskym. Nyní měla možnost si konečně vyrazit ven, ale novináře svou postavou šokovala.

Vycházka s přítelem

V Los Angeles se Lady Gaga procházela se svou drahou polovičkou. Přijela svým luxusním vozem a vyrazila si pro kávu. Pár šel dobrým příkladem, jelikož měl roušku a ukázněně si ji ponechal po celou dobu.

Neforemné tělo

Návštěvy posilovny byly během karantény nemožné. Všem fitness nadšencům tak nezbylo nic jiného, než zůstat doma a vystačit si s váhou vlastního těla a domácími cviky. V karanténě se proměnila také postava Lady Gaga.

Na vycházku si totiž vyrazila ve sportovní podprsence a obtažených průsvitných legínách. Šlo o sportovní outfit, který však zpěvačce příliš nelichotil.

Zdroj: Profimedia

Možná zvolila špatnou velikost nebo si během karantény užívala dobré jídlo a zasloužený relax.
Na pódiu má vždy dokonalé a padnoucí kostýmy, a proto věříme, že bude brzy zase fit a své fanoušky překvapí divokým koncertem, jak je jejím zvykem.

S přítelem prožívají krásné časy

Ačkoli jsou některé páry kvůli karanténě na ostří nože, Lady Gaga se s Michaelem Polanskym naopak sblížila. Na vycházce si projevovali náklonost a bylo vidět, že jsou spolu šťastní a spokojení.

Spekulace

Fanouškové se své milované zpěvačky zastávají a přicházejí s jinou teorií. Jelikož je Lady Gaga ve svém vztahu velmi spokojená, napadá je, že by mohla být v jiném stavu.

Tak či tak je zpěvačka sebevědomá a nebojí se ukázat své ženské křivky i přes drobné nedokonalosti. Určitě se také brzy můžeme těšit na novou tvorbu.

Autor: Eva Marešová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články