Přejít k hlavnímu obsahu

Řekněte ne žlutým a oranžovým tónům!

Máte blond vlasy, ale občas vás trápí nažloutlá barva? Není třeba panikařit. Díky novince od L’Oréal Paris můžete s nechtěnými barevnými odlesky zatočit jednou pro vždy.

Ženy s nejrůznějšími odstíny blond, melírovaných, odbarvených nebo šedých vlasů čelí jednomu společnému problému – nechtěným odleskům. Zatočte s nimi jednou pro vždy s novinkami Purple Shampoo a Purple Mask z řady Elseve Color-Vive od L’Oréal Paris.

Fialové šampony a masky pracují na principu teorie barev. Barvy, které leží v kruhu naproti sobě se navzájem neutralizují. Pokud tedy ženy trápí nechtěné teplé odlesky, způsobené slunečními paprsky či tepelnou úpravou vlasů, fialová barva je dokáže redukovat a výhodou je, že funguje napříč barevným spektrem. Jejich účinky tak ocení nejen ženy s nejrůznějšími odstíny blond, melírovaných nebo šedých vlasů, ale i brunetky.

Šampon Elseve Color-Vive Purple Shampoo od L’Oréal Paris je určený pro všechny přírodní i odbarvené blondýnky, šedovlásky, ale i brunetky, které se chtějí zbavit teplých žlutých
a oranžových tónů ve svých kadeřích. Ocení ho také ženy, které si vlasy melírují, jelikož díky studenému tónu melírů budou vlasy zářivější.

Pro celistvou péči o kadeře je řada doplněna o novinku Elseve Color-Vive Purple Mask od L’Oréal Paris. Maska dodá vlasům potřebnou výživu a hydrataci, ještě více podpoří neutralizaci mosazných odlesků a vlasy zanechá zdravé, hebké a zářivé na pohled.

Složení obohacené o fialové pigmenty neutralizuje mosazné odlesky vlasů, zatímco UV filtr chrání kštici před nepříznivými vlivy slunečního záření.

2 slides, created on 01/Jun/2020 - 09:31:56

TIP: Rutina vlasové péče pro zářivou barvu

Purple Shampoo a novinka Purple Mask jsou posledními přírůstky do rodiny vlasové péče Elseve Color-Vive od L’Oréal Paris, která je určená pro barvené vlasy. Jak na krásné vlasy? 

  • Jednou do týdne neutralizujte mosazné tóny s pomocí Purple Shampoo

Fialový šampon naneste do vlhkých vlasů, napěňte a nechte působit jednu až tři minuty (pro brunetky až pět). Následně důkladně vypláchněte a naneste balzám nebo masku z řady Color-Vive.