Můj čas na kafíčko

Blondýna vyšťouchla brunetu

Proč je dlouholetá moderátorka Novy náhle bez práce? A kdo si mne ruce?

Někdy stačí malý kamínek… Bývaly doby, kdy se bez televizní moderátorky Gábiny Partyšové (41) na Nově snad žádný pořad neobešel, teď je ale moderátorka už doslova na odpis. 

Doplatila na to, že už pomalu patřila k inventáři televize a přestala diváky zajímat. Pak stačila jedna její absence, kdy za ni náhodou zaskočila v ranním pořadu Snídaně s Novou oblíbená moderátorka zpráv Kristina Kloubková (43).

Ta ospalý pořad svým humorem oživila tak, že přišly stovky nadšených ohlasů, načež vedení televize usoudilo, že Gábina už prostě nemá pořadu co dát, a tak je třeba ji vyměnit. Má sice smlouvu do prosince, ale placena je od času, který bude na obrazovce, takže v penězích se rozhodně topit nebude.

Naopak Kloubková má teď moderovat nejen Snídani s Novou, ale nadále i večerní Televizní noviny. Ještě štěstí, že se moderátoři střídají, jinak by se štíhlá blondýna mohla do nováckého studia na Barrandově snad rovnou odstěhovat! A to by její přítel Václav Kuneš (45) a dcera Jasmína (7) rozhodně nebyli nadšeni!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden