Gábina (33): Zlatokopka chce dostat mého bratra. Omotala si ho kolem prstu

Gábina (33): Zlatokopka chce dostat mého bratra. Omotala si ho kolem prstu
Zdroj: pixabay.com

Gábina má bratra Rostislava, který byl donedávna svobodným workoholikem. V dětství přišli o mámu, a tak si mezi sebou vytvořili opravdu silné citové pouto. Rosťa nyní poznal, jak chutná láska a nechal se pobláznit. O co se s námi podělila jeho sestra Gábina?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 01. 06. 2020 15:00

Jmenuji se Gábina a je mi 33 let. Jsem vdaná a mám dvě děti. Momentálně mám starost o svého o tři roky mladšího bratra Rostislava. Máma nám zemřela, když jsme byli malí a starost o nás zůstala na tátovi. Hodně nás to všechny zasáhlo a já převzala roli mámy a Rosťu vždycky chránila.

Mámina smrt z nás udělala nerozlučnou dvojku

Táta se z máminy smrti nikdy nevzpamatoval, a tak jsme se o sebe s bráchou většinou starali sami a vytvořili si tak mezi sebou pevné pouto. Já se vyučila kosmetičkou, ale Rosťa byl studijní typ a vystudoval vysokou školu. Vydělává slušné peníze, ale je to pořádný workoholik. Proto neměl nikdy moc času na ženy a seznamování.

S bráchou jsme stále v úzkém kontaktu, a když zrovna nepracuje, tak k nám chodí na návštěvy. Má skvělý vztah s mým manželem a dětmi. Asi před měsícem přišel a sdělil mi novinku. Prý se zamiloval. Byla jsem šťastná a zároveň hrozně zvědavá, jak jeho láska vypadá, a jaká je. Rosťa začal povídat. Prý je to matka samoživitelka, která momentálně nemá vlastní bydlení, a tak bydlí u svých rodičů. ,,No, jeje,“ pomyslela jsem si. Nikdy ale o nikom tak nebásnil, jako o Veronice.

Ucítila peníze a omotala si ho kolem prstu

Asi před čtrnácti dny jsem měla možnost ji poznat. Byli jsme na společné večeři a nestačila jsem zírat. Slečna si vybírala to nejdražší z jídelního lístku a dělala na mého bratra samé cukrbliky. Pohazovala vlasy ze strany na stranu a dělala ze sebe něco, co není. Já jí to nevěřila. Bohužel můj bratr ano. Je do ní totálně poblázněný.

Rosťa se ani netají tím, kolik toho do ní cpe. A ona by byla hloupá, kdyby to odmítala. Já se tvářím, že jim to přeji, nechci mu kazit radost, ale bojím se, co bude, až se k němu nastěhuje. Manžel navrhl, že s ním zajde na pivo a pokusí se mu promluvit do duše. Kéž by Rosťa otevřel oči, ale moc tomu nevěřím. Momentálně nevidí napravo, nalevo.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články