T-Mobile zařadí Eurosport 4K, neupřesnil ale kdy. Součástí nabídky bude i nová videotéka

1. červen 2020

Partnerství se společnostmi T-Mobile a Slovak Telekom oznámila firma Discovery přesně v den, kdy její programy vyřadil z nabídky operátor Skylink. Služba má být klientům dostupná v průběhu tohoto měsíce.

Součástí nabídky společnosti T-Mobile se v České republice stane panevropský sportovní kanál Eurosport 4K, tedy jeho verze v ultra vysokém rozlišení (UHD). Firma však zatím neupřesnila, kdy chce nový program klientům poskytnout. Eurosport 4K je součástí dohody se společností Discovery, která je jeho provozovatelem. Ta obsahuje i šíření kanálů Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC, Travel Channel, Animal Planet, Fine Living, Investigation Discovery, Discovery Science a Discovery Turbo Extra.

Klienti T-Mobile budou mít zároveň od června k dispozici také novou videotéku, která bude obsahovat například pořady Zlatá horečka (Golden Rush, DC), Zničená minulost (Blowing Up History, DC), NASA & SpaceX: Cesta do budoucnosti (NASA & SpaceX: Journey to the Future, DC), Dr. Pimple Popper (TLC), 90denní snoubenci (90 Day Fiancé, TLC), Jak si vybrat správné šaty (Say Yes to the Dress, TLC) nebo Bizarní jídla s Andrewem Zimmernem (Bizarre Foods with Andrew Zimmern, Travel Channel).

„Náš široký vzdělávací obsah nově dostupný na vyžádání uspokojí každou zvídavou mysl, ať už jde o fanoušky známých tváří z pořadů MythBusters (Bořiči mýtů) nebo Irwinovi, o nadšence do stavitelství, vědy nebo dětských kuchařských soutěží nebo diváky zajímající se o první přistání na Měsíci. Díky budoucímu zprovoznění kanálu Eurosport 4K na českém a slovenském trhu dokážeme uspokojit diváckou poptávku po prémiovém obsahu v té nejlepší kvalitě,“ uvedla Lucie Bayer, regionální manažerka Discovery pro náš region.

autor: lukpo
Spustit audio

Související