Killers of the Flower Moon nakonec ulovil Apple

1. 6. 2020 - 14:30 | Novinky | Adam Homola

Killers of the Flower Moon nakonec ulovil Apple zdroj: Santa Barbara International Film Festival

Jeden z nejostřeji sledovaných hollywoodských projektů si právě našel nový domov. Novinku od Martina Scorseseho uvidíme sice i v kinech, ale doma bude na Apple.

Řeč je o chystaném velkofilmu Killers of the Flower Moon, ve kterém se dvou hlavních rolí ujmou Scorseseho dlouhodobí a více než ověření spolupracovníci: Leonardo DiCaprio a Robert De Niro. Jakkoliv bude film exkluzivně k nalezení na platformách Apple, budeme si na něj moct zajít i do kin. O kinodistribuci se totiž postará Paramount.

Killers of the Flower Moon přitom nebude nic laciného – projekt by měl vyjít na něco kolem 200 milionů dolarů a podle zdrojů Deadlinee se o něj přetahovala prakticky všechna velká hollywoodská studia. Ve hře tak byl Universal, MGM a o slovo se dokonce přihlásil i Netflix, který předtím ulovil Scorsese Irčana. Nakonec ale všechny přeplatil Apple.

A pokud se na poslední chvíli ještě nevyloupne a rychle nezrealizuje něco epického, bude Killers of the Flower Moon ten doposud největší filmový projekt Apple.

Ve své podstatě má jít o rozmáchlý „western“ inspirovaný knihou Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI od Davida Granna. Kniha se točí kolem záhadných vražd bohatých indiánů v Oklahomě poté, co bylo pod jejich zemí objevena ropa. Celý příběh se odehrává na začátku 20. let minulého století a následné vyšetřování případu dalo vzniknout FBI, jak už napovídá název knihy.

Killer of the Flower Moon se tak rýsuje jako jeden z těch filmů které budete chtít mít pod drobnohledem. Irčan se Scorsesemu (navzdory obří délce) víc než povedl a jde pochopitelně jen o špičku ledovce.

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.