Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Neviděli jste sražení dítěte tramvají u III. brány Škodovky?

Policie hledá svědky čtvrtečního střetu malého chlapce tramvají

1. června 2020 18:08 , aktualizace 18:08

Doprava Nehody Pátrání

     O dopravní nehodě, při které ve čtvrtek 28. května v půl páté odpoledne tramvaj srazila malého, asi desetiletého chlapce na zastávce Škoda III. brána tramvaje linky číslo 2 v Plzni Skvrňanech jsme již informovali.

     Podle informací z místa hoch přebíhal přes koleje a vběhl přímo před tramvaj dojíždějící do zastávky ze směru od Skvrňan. Řidič ani přes relativně nízkou rychlost soupravy neměl šanci hocha, který mu do dráhy vběhl zpoza v protisměru v zastávce stojící jiné tramvaje, včas vidět, ani střetu zabránit.

     Chlapcovým velikým štěstím byla relativně nízká rychlost vozu, který ho sice srazil na zem, ale podle všeho ho vážněji nezranil.
     Chlapce si do péče převzali záchranáři, kteří ho transportovali do nemocnice. Provoz tramvají byl obnoven přibližně po deseti minutách. 

     Dopravní policisté nyní žádají případné svědky této události, aby se osobně přihlásili na Policii České republiky, Dopravní inspektorát Městského ředitelství policie Plzeň, U Borského parku 20 nebo telefonicky na č.: 974 325 256 či zavolali na bezplatnou linku 158 a pomohli tak s objasněním uvedené kolize.
 



Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.