Chrudimské noviny Chrudimský FotbalGolf pořádá premiérový turnaj

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Chrudimský FotbalGolf pořádá premiérový turnaj

Chrudim – Už jste slyšeli o sportu zvaný fotbalgolf? Ne? Tak to byste měli zpozornět. Jedno z hřišť se totiž nachází přímo zde v Chrudimi a na začátku července se zde uskuteční premiérový turnaj.

Jak tedy hraní fotbalgolfu vypadá? Sport vznikl v roce 2004 ve Švédsku, je to sportovní hra, která spojuje fotbal, golf a minigolf do jedné zábavy. Fotbalgolf si v Chrudimi zahrajete na hřišti, které má šestnáct jamek, do nichž se hráči snaží co nejmenším počtem kratších či delších kopů trefit fotbalovým míčem. Hřiště je vybaveno přírodními a umělými překážkami, které je třeba v cestě do jamky překonat.

Chrudimský FotbalGolf se nachází na okraji města v Čáslavské ulici ve směru na Markovice, za SPŠ Strojní je třeba odbočit doleva, následně vás první odbočka vpravo dovede až k areálu.

A právě v areálu chrudimského fotbalgolfu se v sobotu 4. července uskuteční první turnaj. Akce pod názvem SENA LOGISTICS CUP 2020 se může zúčastnit každý z vás.

Turnaj je pro hráče všech věkových kategorií bez rozdílu pohlaví, zúčastnit se mohou také děti. Nejprve se bude od 10 hodin dopoledne hrát v kategoriích jednotlivců, následovat bude také turnaj dvojic. Hrát se bude canon startem, což znamená, že ve stejný čas startuje každý flight ob jednu jamku. Na samotný turnaj je již spuštěna registrace, vzhledem k výhodnější ceně startovného je lepší se na akci přihlásit předem.

Více informací o turnaji je možné získat na webu www.fotbalgolfchrudim.cz.

Petr Dejnožka

Reklama