Stále více mužů, kteří nechtějí mít starosti s trvalým vztahem, řeší své intimní potřeby pomocí realistických silikonových panen, které dokážou poskytnout stejné uspokojení, jako skutečná milenka. Ale co osamělé ženy – mají se snad spokojit s běžným vibrátorem?

Žena potřebuje více než jen penis

Průmysl vyrábějící dokonalé náhražky žen pomocí nejmodernějších technologií a vědeckých poznatků naštěstí nezapomíná ani na osamělé ženy. Jeho marketingoví odborníci dobře vědí, že žena většinou potřebuje k uspokojení mnohem více než dráždění v intimních oblastech. Doteky, laskání, objetí a pocit vzájemné blízkosti jsou nepostradatelnou součástí ženské sexuality, které vibrátor či dildo nikdy nedokáže plnohodnotně nahradit. To vše jim však dokážou poskytnout mužské varianty realistických panen.

Realistický panák vypadá jako skutečný muž

Jak se můžete přesvědčit v e-shopu https://www.topsexdolls.cz, realističtí panáci vypadají jako skuteční muži. Mají vyvinutou muskulaturu i vše ostatní, co má správný muž mít. Jejich těla jsou vybavena pevnou kovovou kostrou s klouby, které se ohýbají ve stejném rozsahu jako lidské končetiny. Jejich těla jsou zhotovena z kvalitního lékařského silikonu a materiálu TPE, stejně jako u jejich ženských protějšků.

Vyberte si muže svých snů

V e-shopu Topsexdolls.cz, který patří k předním autorizovaným prodejcům realistických panen v ČR, najdete rozsáhlý výběr silikonových panáků pokrývajících nejrůznější typy milenců – od mladých zajíčků, až po svalnaté chlapáky. Kromě neúnavného penisu jsou vybaveni i detailně provedenými ústy a análními otvory, takže si kromě žen přijdou na své i gayové. Silikonový panák vás nikdy nezklame. Vždy bude připraven vás potěšit, a co je možná nejlepší – nevyžaduje teplé večeře.