Akční natáčení seriálu Slunečná: AUTO SHOŘELO DVAKRÁT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Akční natáčení seriálu Slunečná: AUTO SHOŘELO DVAKRÁT!

Lambora, Burešová, Langmajer i Blažek se načichali kouře.
Lambora, Burešová, Langmajer i Blažek se načichali kouře. (Foto FTV Prima)

Scéna připomíná akční film. V romantickém seriálu Slunečná hoří auto hlavního hrdiny Janka alias Marka Lambory (24). Jeho televizní bratranec Roman v podání Filipa Tomsy (36) nasadil mafiánské praktiky. Je z toho pěkně horká noc.

„Scéna připomíná akční film. V romantickém seriálu Slunečná hoří auto hlavního hrdiny Janka alias Marka Lambory (24). Jeho televizní bratranec Roman v podání Filipa Tomsy (36) nasadil mafiánské praktiky. Je z toho pěkně horká noc.

HORKÁ NOC
Podnikatel Janek Linhart přijde kvůli rozhodnutí svého otce o firmu, peníze i vliv a jediné, co mu zbylo, se změní během chvilky v ohnivou kouli. Vrak sháněl štáb dlouho. „Nakonec jsme měli štěstí. Našli jsme požadovaný model na vrakovišti. Několik dní předtím měl jeho majitel nehodu, při níž vůz částečně shořel,“ říká šéf výpravy seriálu Václav Kunc. Při nebezpečné scéně, která se točila v Zápech, samozřejmě asistovali filmoví pyrotechnici, ale nechyběli ani hasiči z Brandýsa nad Labem. Než byl režisér na sto procent spokojený, uběhlo deset hodin, vlastně celá noc.

PLYNOVÉ TRUBKY
„Bylo to fascinující,“ přiznala Eva Decastelo (41). „Zatímco hasili zepředu, zadek auta zachvátily nové plameny. My herci jsme z toho napřed byli vyděšení. Pak nám řekli, že jsou v autě plynové trubky, kterými požár ovládají,“ dodala představitelka jedné z vesnických drben.

Na video ze seriálu Slunečná se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.