Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dcera Aleny Šeredové se má na co těšit: S miliardářskou babičkou si užije spoustu legrace

Dcera Aleny Šeredové se má na co těšit: S miliardářskou babičkou si užije spoustu legrace
Zdroj: archiv Aleny Šeredové, Daniely Remmert
+ Dalších 17 fotografií
rodina
Alena Šeredová (42) se své první dcerky nemůže nabažit. Stále se s ní fotí a Vivienne se má čile k světu. Štěstím bez sebe musí být i výstřední a bohatá babička, která žije také v Turíně v luxusní vile zaplněné vánočními ozdobami!

"Ty a já, my dvě. Den šestý," napsala Alena Šeredová k nejnovější fotce s dcerkou. Nadšený je i tatínek, miliardář Alessandro Nasi, miminko je teď zkrátka středobodem jejich vesmíru.

Svojí holčičce pořídili krásnou kolébku, v níž se bude mít jako v bavlnce. A štědrý dáreček si pro ni dozajista připravila i babička "Daniela Remmert":https://www.extra.cz/t"":https://www.extra.cz/rodinna-idylka-aleny-seredove-miliardar-si-ji-a-dcerku-vivienne-uz-odvezl-domuema/daniela-remmert.

Tchyně české modelky má svou turínskou vilu po strop zaplněnou vánočními ozdobami, které vytahuje i mimo sezónu. Je tak docela možné, že Vivienne od ní dostane nějakého andělíčka.

Skvělé vztahy

Šeredová má podle všeho s maminkou svého vyvoleného, jenž je dědicem Fiatu, skvělý vztah. „Už na začátku mě Alena tak trochu ohromila. A myslím si, že ona musela být v šoku, když to všechno včetně mě viděla,“ svěřila se smíchem Remmert časopisu Gente.

Držíme palce, aby jim tahle idylka vydržela už napořád!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy