FORTUNA:LIGA - preview 27. kola

02.06.2020, 08:38, aktualizováno 03.06.2020, 08:24
Previews
Pěti zápasy bude dnes dohráno sedmadvacáté kolo tuzemské nejvyšší soutěže. Slavia v úterý na poslední chvíli utrhla triumf v Příbrami a nyní čeká na odpověď Plzně, ta se představí v Ostravě. Sparta hraje doma s Teplicemi, na vlastních stadionech se představí i České Budějovice, Opava a Slovácko...
SFC Opava - Bohemians Praha 1905  (středa 18:00)
Ačkoli se oba týmy nacházejí v dolní polovině tabulky, po dvouměsíční odmlce, způsobené pandemií, nevstoupily do restartované sezóny vůbec špatně. Oba celky v uplynulých dvou kolech ještě neprohrály, nutno však říci, že daleko lépe jsou na tom přece jenom fotbalisté Bohemians. Na rozdíl od Opavy totiž dvakrát bodovali naplno a nastříleli sedm gólů!

Takové výsledky, jaké uhráli proti Teplicím a Českým Budějovicím, se od Klokanů opravdu příliš nečekali. Znovu potvrdili, že Ďolíček je velmi tvrdou a těžko dobyvatelnou pevností, a najednou se reálně přiblížili i první desítce. Namísto horlivých bitev o záchranu, která je prvořadým klubovým cílem, jsou tak aktuálně ve velké pohodě. A evidentně i herní.

Naposledy byl pražský výběr lepším týmem proti Jihočechům. A celkově v lize už potřetí v řadě uzmul všechny body. "Potřebujeme navázat na naše výkony z domácích zápasů," vyzýval hostující asistent trenéra Erich Brabec. "Čeká nás velmi těžký soupeř. Už na podzim jsme s ním svedli velmi těžké měření sil. Porazili jsme ho jen s velkou dávkou štěstí."

Venku ovšem Bohemians působí opravdu značně špatně. Ze třinácti utkání hosté na cizích hřištích hned desetkrát prohráli, všudy všeho urvali jen pět bodů. Horší bilanci má v tomto ohledu už jen poslední Příbram. "Opava naposledy uhrála důležitý bod v Teplicích. Sahala tam dokonce i po vítězství. Zdá se mi teď konsolidovanější," pokračoval Brabec.

Chybět bude Bohemians pouze Michael Ugwu, jinak by nikoho neměly trápit zdravotní potíže. Je otázkou, s ohledem na náročný pokoronavirový program, jestli dojde k některým změnám v sestavě kvůli potřebné rotaci v sestavě. Pražané potřebují udělat vlastně jen posledních pár kroků k tomu, aby definitivě zachovali prvoligovou příslušnost.

Opava remizovala v premiéře obnoveného ročníku na Karviné, plichtu si odvezla i před pár dny ze severu Čech. Aktuálně tým ze Slezska bojuje hlavně o to, aby se v průběžném pořadí nenacházel na samotném dně. "Pro nás představuje tohle období sérii důležitých zápasů. Budeme hrát nyní dvakrát doma, body potřebujeme," říkal domácí kouč Jiří Balcárek.

René Dedič, nejlepší střelec Opavy, bude v úvodní jedenáctce i nadále chybět pro zranění, nejistý je taktéž start jeho spoluhráče Pavla Zavadila. "Povedlo se nám zabodovat v Teplicích. Je pro mě pozitivní, že po tom výsledku cítím v kabině bojovného ducha," těšilo Balcárka. "Kluci hodně chtějí uspět. Nedíváme se na ostatní, soustředíme se jen sami na sebe."
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Harazim, Hnaníček, Žídek, Helešic - Mondek, Souček, Řezníček, Dordič - Železník - Juřena
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Bederka, Hůlka - Bartek, Hronek, Vacek, Jindřišek, Schumacher - Pulkrab, Vodháněl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.25 - 3.21 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FC Slovácko - MFK Karviná  (středa 18:00)
Slovácko bude považováno za favorita proti zachraňující se Karviné, i když se mu v poslední době příliš nedaří. Momentálně se v tabulce nachází na sedmém místě s osmatřiceti body o skóre za šestou Spartou. Jeho cílem určitě je skončit v elitní šestce po základní části a k tomuto úspěchu potřebuje svého příštího rivala porazit. Hosté po více než dvouměsíční pauze způsobené epidemií koronaviru taktéž nevyhráli a jsou třináctí se čtyřiadvaceti body.

Celek z Uherského Hradiště se naposledy radoval z vítězství začátkem března, kdy senzačně zdolal mistrovskou Slavii (2:0). Následně neuspěl ve čtvrtfinále národního poháru s Libercem, kterému podlehl po penaltovém rozstřelu. Pak pouze bezbrankově remizoval s Teplicemi i s Olomoucí a v sobotu těsně neudržel další nerozhodný výsledek v neoblíbeném Liberci, kterému podlehl 1:3. Dvě rozdílové trefy totiž inkasoval až v samém závěru.

Domácí bojují o evropské poháry, to Slezané mají zcela jiné starosti. Před čtrnáctou barážovou pozicí Zlína jsou jen díky lepšímu skóre, na poslední Příbram drží náskok šesti bodů. Do obnoveného ročníku vstoupili remízou 0:0 v Opavě, minule nenavázali na výborný první poločas s pražskou Spartou a podlehli ji celkem jasně v poměru 1:4. Proti středečnímu rivalovi se jim příliš nedaří, neboť s ním prohráli již třikrát za sebou.

Hosté před neúspěchem se Spartou neprohráli v lize pětkrát v řadě, na podzim podlehli Slovácku 0:2. Trenér Martin Svědík postrádá Reinberka kvůli osmi žlutým kartám, trest za vyloučení v Liberci bude odpykávat zkušený stoper Michal Kadlec. Na marodce se navíc nacházejí Zahustel (zlomenina ruky) s Vechetou, jistotu startu nemají ani Šimko a Kliment.

"Čeká nás velmi těžké utkání, Karviná má vynikající jaro. I v neděli proti Spartě předvedla výborný první poločas a teprve ve druhém vypadla z role. My ale stále hrajeme o elitní šestku, a pokud se chceme do ní vrátit, musíme soupeře z dolní části tabulky porazit. To je náš cíl," nebere si servítky asistent 1. FC Jan Palinek.

Kouč Karviné Juraj Jarábek nenasadí vykartované duo Ndefe - Lingr, vinou zranění nenastoupí Petráň. "Po sérii jarních podařených zápasů nám vůbec nevyšel druhý poločas se Spartou a je tam spousta věcí, které se proti Slovácku nesmí opakovat. I když nám vypadli ze sestavy dva hráči kvůli kartám, pořád máme dost široký kádr na to, abychom je nahradili a poskládali dobrou jedenáctku. Věřím, že budeme kvalitně připraveni," vyjádřil se Jarábek.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Daníček, Divíšek - Sadílek, Havlík - Navrátil, Dvořák, Petržela - Zajíc
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Moravec, Šindelář, Rundič, Čonka - Janečka, Smrž, Qose - Ba Loua, Guba, Taiwo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.59 - 5.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Sigma Olomouc  (středa 18:00)
Hráči Českých Budějovic v rámci 27. kola FORTUNA:LIGY přivítají na Střeleckém ostrově Sigmu Olomouc. Domácímu týmu patří momentálně v tabulce devátá příčka a na svého soupeře, který je desátý, má náskok tři body.

Dynamo v minulém kole marně dotahovalo v Ďolíčku. Domácí Bohemians 1905 totiž po brankách Schumachera, Vodháněla a Pulkraba vedli 3:0 a pro Jihočechy to vypadalo bledě. Hosté se ale ještě zmohli, když v 76. minutě skóroval Ivan Schranz. Na rozdíl jedné branky v nastavení ještě snížil Táborský, to bylo však ze strany Českých Budějovic vše. "Řekli jsme si, že se k tomu už nebudeme vracet. Ve středu přijede Olomouc a my jdeme vyhrát. Druhou půlku jsme vyhráli 2:1. Góly jsme dali. Kdyby přišel ten druhý dřív, bylo by to možná veselejší, ale i tak se od toho můžeme odrazit k dalším zápasům," uvedl budějovický Pavel Šulc. Proti Sigmě bude chybět Tomáš Sivok kvůli trestu za červenou kartu, nejisté je využití Javorka a Mršiče.

Sigmě se předchozí ligové kolo vůbec nepovedlo. Na Andrově stadionu totiž prohrála s poslední Příbramí 1:2. Olomouc při tom šla do vedení po brance Lukáše Juliše. Svěřenci Pavla Horvátha však ještě zásluhou Antwiho vyrovnali a když se ve druhém poločasu trefil z brejku Matěj Polidar, byla domácí zkáza dokonána. "Nelepí nám to. Na Slovácku to bylo také špatné a proti Příbrami jsme v tom pokračovali, to měly být tři body. Takhle je to bída. Zklamání obrovské. Co k tomu více říct? Je to škoda. Máme ještě 4 zápasy. Dnes to nevyšlo, můžeme ale klidně vyhrát v Budějovicích a porazit Ostravu," líčil olomoucký útočník na hostování ze Sparty Lukáš Juliš. Sigmě bude proti Českým Budějovicím chybět kvůli trestu za čtyři žluté karty Vepřek, zraněný je Nešpor a nejistý je start Pilaře.

Poslední vzájemný souboj Českých Budějovic s Olomoucí se odehrál v říjnu loňského roku v hanácké metropoli a hosté z jihu Čech vyhráli 3:1.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Havel, P. Novák, Kladrubský - Čavoš, Havelka - Brandner, Šulc, Schranz - Letecký. Trenér Horejš.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Beneš, Jemelka, Kerbr - Zahradníček, Breite, Houska, González, Falta - Juliš. Trenér Látal.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.38 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Viktoria Plzeň  (středa 18:00)
Plzeň čeká ve vloženém sedmadvacátém kole protivník, na něhož v posledních několika sezónách velmi dobře uměla. A pokud do statistik nezapočítáme neúspěch v MOL Cupu z roku 2018, nepadla s Ostravou v lize už devatenáctkrát v řadě. Západočeský celek si ale nemůže dovolit na podvacáté jen neprohrát. Potřebuje tři body pro možný boj o titul.

Již příští neděli čeká svěřence trenéra Adriána Guľy možná klíčový duel této sezóny. Zavítají totiž na půdu pražské Slavie, na kterou ztráceli aktuálně po šestadvaceti odehraných zápasech osm bodů. Potřebují se tak nejen dobře navnadit, zároveň nechtějí, aby se manko nějakým způsobem navýšilo. A tyhle cíle jim zaručí jedině plný bodový zisk ve Slezsku.

Viktoria má v současné chvíli parádní formu. Po koronavirové pandemii skolila nejprve venku Spartu, následně sedmi brankami vypráskala Mladou Boleslav. Suma sumárum napříč všemi soutěžemi zvítězila už sedmkrát v řadě! "Poslední vítězství pro nás bylo nesmírně důležité. Ale už se soustředíme na další utkání," krotil emoce hostující stratég.

Jeho tým by neměl usínat na vavřínech, jestli chce reálně ještě stanout po nadstavbové části na nejvyšší příčce. Na oslavy výsledku z minulého mače jednoduše nebylo příliš času. "Pustili jsme si na videu některé situace, co se týče našeho dalšího soupeře. Baník má nového trenéra, snaží se přejít na určitý herní styl. A ten je vážně velmi zajímavý," pokračoval Guľa.

Ten určitě nebude nějakou zásadní měrou hýbat s úvodní jedenáctkou. Po dlouhé pauze mužstvo evidentně funguje velmi slušně, chybět budou jen zranění Marko Alvir a Ubong Ekpai. "Pro nás je velkou výzvou připravit se na Ostravu. Potřebujeme umět reagovat na dané momenty a být také aktivní. Hlavně, abychom na konci byli vítězní," vyzýval Guľa.

Domácí vstoupili do restartované sezóny s trochu rozpačitými dojmy. Určitě si představovali asi více bodů než jen dva urvané ze soubojů proti Příbrami a Zlínu, jež horlivě usilují o záchranu. "Byli to přece jenom soupeři, proti kterým jsme museli tvořit hru my. Teď poprvé jsme v pozici, kdy je náš sok favoritem," říkal ostravský stratég Luboš Kozel.

I přesto, že Baník ani jednou po delší přestávce nevyhrál, drží pozice v první šestce. V podobném trendu by ale neměl pokračovat, pakliže z ní nechce vypadnout. Aspoň ho může těšit fakt, že má k dispozici kompletní kádr. "Plzeň hraje opravdu dobře. V českých podmínkách je to teď asi ten nejtěžší protivník, na kterého můžete narazit," dodal Kozel.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pokorný, Svozil, Stronati - Fillo, Jánoš, Hrubý, Jirásek, Fleišman - Šašinka, Potočný
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Kovařík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.53 - 3.52 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - FK Teplice  (středa 20:00)
Sparta hostí na svém stadionu v rámci sedmadvacátého kola FORTUNA:LIGY Teplice. Letenskému týmu patří čtyři kola před koncem základní části šesté místo, Teplice jsou dvanácté a zřejmě budou bojovat ve skupině o záchranu.

Sparta po několika ztrátách na jaře poprvé zvítězila a odnesla to Karviná. Ta při tom po prvním poločase vedla 1:0 po brance Lingra. Pražané však po přestávce zapnuli a díky brankám Karlssona, Hložka, Dočkala a Karabce vyhráli 4:1. Další prohra už by pro Spartu mohla znamenat ztrátu šance na boj o poháry. "Cesta z Karviné byla samozřejmě příjemnější o to, že jsme vezli tři body. Regenerační proces se teď dělá mnohem lépe než po zápase s Plzní. Teď jde ale o to, aby tu taková nálada byla i po utkání s Teplicemi. Ty v poslední době poměrně točí sestavu, takže uvidíme, co si připraví na nás," uvedl asistent trenéra Luboš Loučka. Spartě budou chybět Štětina, Graiciar, Lischka, Panák, Ben Chaim a Kaya, nejistý je start Plavšiče.

Teplice určitě v minulém kole nebyly spokojené. Na domácí půdě totiž jen remizovaly 2:2 s Opavou. Domácí poslal do vedení Řezníček z penalty, hosté však díky brance Djordjiče před přestávkou srovnali. Teplice si vytvořili jednobrankový náskok i napodruhé zásluhou Trubače, jenže Slezané dokázali v závěru ještě srovnat, když se trefil Juřena. "Byli jsme všichni frustrovaní z toho, že ten gól byl možná z ofsajdu, ale my jsme měli ten závěr dohrát lépe jako tým. Byl to pro nás opravdu důležitý zápas a je obrovská škoda, že jsme ho nevyhráli, mohli jsme být jinde," uvědomoval si záložník "Sklářů" Daniel Trubač. Kouči Hejkalovi budou chybět Kodeš, Vyhnal, Shejbal, Hyčka a P. Mareš, nejistý je start Ljevakoviče.

Poslední vzájemné utkání se odehrálo v říjnu Na Stínadlech, hostující Spartu poslal do vedení Kaya, za domácí srovnal v na konci zápasu Řezníček.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Costa, Hancko, Frýdek - Krejčí - Karlsson, Kanga, Dočkal, Hložek - Tetteh. Trenér Kotal.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Čmovš, Knapík, Vondrášek - Moulis, Trubač, Kučera, Radosta - J. Mareš, Řezníček. Trenér Hejkal.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 6.67 - 16.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Slovan Liberec  (úterý 18:00)
Odlišná forma Jablonce a Liberce v jarních zápasech znamená, že v úterním duelu české nejvyšší soutěže nepůjde jen o titul krále Podještědí, ale i o třetí místo v tabulce. Lepší předpoklady pro něj mají zelenobílí, kteří mají jednobodový náskok a navíc hrají na svém hřišti.

Jablonečtí vstoupili do jarní části na jedničku, když čtyřmi góly roznesli Příbram, od té doby však strádají. Vypadli z MOL Cupu a z pěti ligových zápasů vytěžili jen pět bodů, přičemž naposledy schytali debakl v pražském Edenu. Tam v pořádně oslabené sestavě zaostávali od samého začátku a nakonec si odvezli potupného "bůra".

Radovi totiž chyběli kromě původně indisponovaných hráčů i tři muži hostující ze Slavie. Sýkora, Matoušek i Jugas sice již mohou nastoupit, v případě nejlepšího ligového střelce Doležala je však start nejistý a určitě budou chybět zranění Jovović s Kubistou a vykartovaný Kratochvíl.

"Je to hodně důležité utkání pro nás. Samozřejmě blíží se konec základní části, všichni víme, že se to tam nahoře pěchuje. Ale pro nás je teď ve finiši důležité každé utkání. Navíc je to derby, a i když to bude bez lidí, přidává to tomu příchuť," upozorňuje Petr Rada.

Nedaleko je aktuální situace mnohem veselejší. Kromě porážky v dohrávaném duelu v Teplicích je Liberec na jaře stoprocentní. Naposledy si v sobotu poradil se Slováckem, když dvěma góly v nastaveném čase využil více než poločas trvající přesilovku. Aby nebylo těch výhod na straně Slovanu málo, má i téměř prázdnou marodku. Chybět bude jen Chaluš, nejistý je k tomu start Fukaly.

Oba trenéři se shodují, že současný program je velmi náročný. "Je to krátká doba do dalšího zápasu. V neděli a pondělí jsme trénovali, v úterý už hrajeme derby s Libercem," říká ten jablonecký. Pavel Hoftych přitakává: "Během šesti dnů odehrajeme třetí zápas. Je to raketa, ale vždycky se to lépe kouše, když vítězíte," tvrdí.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jugas, Plechatý, Krob - Považanec - Pleštil, Matoušek, Pilík, Sýkora - Chramosta
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Alibekov, Mara - Malinský, Baluta, Pešek - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.31 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín  (úterý 18:00)
Nepovedený vstup do jarní části mají za sebou oba dva celky, které se při pozdním úterním odpolední utkají na stadionu v Mladé Boleslavi. Domácí kvůli němu vypadli z elitní šestky, ševci jsou dokonce až na barážových pozicích.

Středočeši dokázali v šesti posledních ligových zápasech vstřelit pouhé čtyři branky - tři z nich padly při jejich jediném vítězství v Ostravě, ta čtvrtá v sobotu, kdy schytali debakl ve Štruncových sadech. Na konečných 7:1 tam korigoval až v závěru z penalty Klíma.

"V Plzni jsme od začátku tahali za kratší konec, samozřejmě je to ostuda. Nezbývá nám nic jiného, než to odčinit v dalším utkání. Hlavně musíme být sebevědomější, i když to nebude po sobotě jednoduché," uvědomuje si útočník Tomáš Wágner, jenž na podzim oblékal dres Zlína.

Na jaře navíc nedokázal nahradit odešlé útočné duo Komličenko, Mešanovič, což se projevilo i na dalším z nejlepších kanonýrů týmů Lukáši Budínském, který nenavazuje na luxusní střeleckou formu ze závěru podzimu a za celé jaro vsítil jedinou branku.

Zlínští fotbalisté jsou na tom však na jaře ještě o poznání hůře. Zadařilo se jim pouze proti favoritům z pražské Letné a Ostravy, kdy dokázali alespoň díky gólům v závěru remizovat, všechna zbylá utkání však skončila jejich porážkou.

Trenér Bohumil Páník je však poměrně optimistický. "Víme, že Boleslav dvakrát prohrála, s Plzní dostala naloženo, ale o to větší motivaci bude mít to odčinit. Naše cesta k úspěchu povede ale přes náš přístup," tvrdí.

Domácí budou postrádat zraněné Maška, Matějovského, Pecha a Wiesnera, žluto-modří dorazí bez indisponovaného Vraštila.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Tatajev, Pudil, Zelený - Hubínek, Janošek - Douděra, Budínský, Ladra - Wágner
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Buchta, Simerský, Jiráček - Džafič, Hlinka, Conde, Čanturišvili - Poznar, Jawo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.56 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Slavia Praha  (úterý 20:00)
Na první pohled nerovný souboj bude k vidění na závěr úterního programu FORTUNA:LIGY Na Litavce. Domácí Příbram uzavírající ligový peloton totiž přivítá celek z opačného konce tabulky, pražskou Slavii.

Středočeši se pod Pavlem Horváthem očividně zvedají. Po koronavirové přestávce dokázali nejprve doma remizoval s Baníkem, o víkendu dokonce přivezli tři body z Olomouce, kde zásluhou tref Antwiho a Polidara obrátili nepříznivý vývoj. Přerušili tak sérii pěti zápasů bez vstřeleného gólu a osmnácti utkání bez vítězství.

Sešívaní nemohli být spokojeni se vstupem do jara, i přes nepřízeň osudu v podobě nakaženého hráče a nemožnosti sehrát přátelská utkání ale do obnovené ligy vstoupili na jedničku. V Mladé Boleslavi svůj tlak přetavili v jedinou (ale vítěznou) branku, doma proti Jablonci už ale úřadovali naplno a po trefách Stancia, Holeše, Provoda, Tecla a Júsufa zvítězili 5:0.

I vzhledem k tomu očekává domácí kouč Horváth náročný zápas. "Uhráli jednoznačný výsledek s Jabloncem, i když jejich soupeř byl oslaben. Slavia hraje o titul, takže nás čeká složitý zápas. Naše sebevědomí po výhře v Olomouci musí jednoznačně jít nahoru," věří bývalý slávista.

Příbram je navíc pro Slavii oblíbeným soupeřem, červenobílí proti ní zvítězili sedmkrát v řadě, poslední šest vítězství navíc bylo alespoň o dvě branky. Mezi ta se počítá i památná venkovní demolice 1:8.

Jindřich Trpišovský ví, co je klíčem k úspěchu. "Musíme si vymazat z hlavy, že jedeme k poslednímu týmu tabulky. Musíme brát ty poslední dva výkony a změnu v rukopisu, která je u jejich týmu velká. Myslím, že nás čeká minimálně stejně těžké utkání jako ta dvě, která už jsme odehráli," tvrdí.

Co se týče absencí, mnoho se oproti víkendu nezměnilo. Celek od Litavky nemůže počítat s v Turecku "uváznutými" Sehitem a Yilmazem, kvůli dohodě klubů nenastoupí Vantruba, což však domácí příliš trápit nemusí. Vršovičtí se musí obejít mezi zraněných Olayinky s Hovorkou, otazník visí ještě nad startem Ševčíka.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Kvída, Dramé, Kingue, Nový - Tregler, Soldát - Antwi, Zorvan, Rezek - Polidar
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Takács, Holeš - Masopust, Stanciu, Provod - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 15.70 - 6.82 - 1.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha26204254:864
2.Viktoria Plzeň26175454:2256
3.FK Jablonec26127743:3643
4.Slovan Liberec261331046:3442
5.Baník Ostrava26117837:2840
6.Sparta Praha26108847:3538
7.1. FC Slovácko26108831:3038
8.FK Mladá Boleslav261141143:4537
9.Dynamo České Budějovice261131241:4236
10.Sigma Olomouc26712732:3133
11.Bohemians Praha 190526961132:3933
12.FK Teplice266101023:4128
13.MFK Karviná26591221:3424
14.Fastav Zlín26651523:4223
15.SFC Opava26471513:4319
16.1. FK Příbram26461617:4718

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (757)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele