logo PROJEKTMEDIA s.r.o.

Videokonferenční řešení s dotykovou obrazovkou Newline

K dotykové obrazovce Newline Atlas ER přes USB-C kabel připojíte výkonný Soundbar Masters M-1 s integrovanou 4K kamerou, Zoom softwarem a základ pro videokonferenci s kolegy nebo školní hodinu se studenty máte připraven.

Sdílejte obsah, pište na obrazovku a komunikujte s ostatními - spolupráce nebyla nikdy jednodušší. Použitím interaktivní obrazovky Newline dáte vašim jednáním, poradám a prezentacím zcela nový rozměr - to vše zcela intuitivně, přímo v prostředí Office 365 bez nutnosti procházet zdlouhavým školením.

Mezi přednosti displejů Newline patří jejich vysoká citlivost, rychlá odezva a vysoký pozorovací úhel. Díky automatickému rozpoznávání dotyku a stylusu je práce na panelu velmi intuitivní. Nemusíte se věnovat nastavení, prostě zapnete obrazovku a prezentace nebo videokonference může začít.

Newline je oficiálním HW partnerem Zoom a kombinace intuitivní dotykové obrazovky se stabilním videokonferenčním SW, který běží na interním operačním OS Android, poskytuje jedinečné a okamžitě použitelné řešení.

Charakteristickými vlastnostmi dotykových obrazovek řady Atlas ER je úzký rámeček, rychlá odezva a nativní 4K Android rozhraní. Vestavěné mikrofonní pole vhodně podporuje využití při spolupráci na dálku.

Získáte jasný a kontrastní obraz, sbohem dáte nepříjemnému stínu, čistění filtru nebo výměnám lamp. Nejen, že tak získáte lepší řešení, ale také ušetříte.

Další články k tématům - Android - dotyková obrazovka - Newline - Office 365 - prezentace - videokonference

Článek PROJEKTMEDIA s.r.o. ze dne úterý 2. června 2020

Další články od PROJEKTMEDIA s.r.o.