Další akce padla! Rodiny v Chomutově už letos zápolit nebudou
Maskoti soutěže koza Róza a kozlík Rozmarýnek
Chomutov

Chomutov - Vzhledem k situaci, která vznikla následkem šíření koronaviru, je Rodinné zápolení zrušeno.

„Zápolení s kozou Rózou je celoroční akce, kdy na sebe jednotlivé události navazují a zapojené rodiny sbírají body za účast. Při dostatečném množství nasbíraných bodů se na konci soutěže mohou zapojit do losování o hodnotné ceny. V případě kdy polovina akcí proběhnout nemohla, bychom nebyli schopni dodržet pravidla soutěže, proto jsme se i s ohledem na krizový štáb rozhodli Rodinné zápolení pro tento rok úplně zrušit,“ vysvětlila rozhodnutí Zuzana Šťastná, vedoucí Odboru vnějších vztahů, který pořádá všechny městské kulturní akce.

Rodinné zápolení, jehož se každoročně zúčastní zhruba dvě stovky rodin, pořádá město Chomutov pro rodiny s dětmi již deset let. Zhruba desetkrát do roka je pro děti připravena celodenní hra na různá témata, při kterých je doprovází maskoti Koza Róza a kozlík Rozmarýnek. Letošní ročník měl být jubilejní desátý.

„V tomto duchu se také jednotlivé akce měly odehrávat. Oslavy desátého výročí ale s největší pravděpodobností odsuneme na příští rok,“ dodala Zuzana Šťastná. Za neobvyklý projekt si město vysloužilo již několik ocenění v soutěži Obec přátelská rodině.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru