Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Neteř Michaela Jacksona (†50) pobodali: Yasmine (25) dostala sedm ran nožem, ukázala ošklivé rány

Neteř Michaela Jacksona (†50) pobodali: Yasmine (25) dostala sedm ran nožem, ukázala ošklivé rány
Zdroj:
+ Dalších 11 fotografií
napadení
Yasmine Jackson (25), neteř zesnulého krále popu Michaela Jacksona (†50), byla napadena. Na Instagramu ukázala následky útoku a promluvila o tom, jak byla pronásledována a následně pobodána ženou, jejíž jedinou motivací ke spáchání tak hrozného činu byla barva Yasmininy pleti.

Amerikou aktuálně hýbou demonstrace a protesty, které rozpoutala smrt George Floyda Černocha zabil policista tím, že mu celých 8 minut klečel na krku a muž proto nemohl dýchat. Tato událost zřejmě přiměla k větší aktivitě i rasisty, kteří útočí na osoby s tmavší barvou pleti. Jednou z obětí takového útoku se stala i neteř Michaela Jacksona

Pětadvacetiletá Yasmine Jackson na sociální sítě přidala snímky svých zranění poté, co byla pobodána ženou, žijící ve stejném bytovém komplexu. „Dne 30. května jsem byla napadena ženou, která mě pronásledovala a několikrát mě bodla, zatímco pořvávala, že jsem negr,“ popsala pohledná žena hrůzný zážitek na webu Go Fund Me.

„Když jsem před ní utíkala, dostala jsem astmatický záchvat. Proběhla jsem okolo dvou mužů, ti mi nepomohli a lidé v pozadí si všechno jen natáčeli. Když mě ta žena chytila, začala útočit nožem, pobodala mě a pořezala,“ popsala Yasmine, které následně někdo přispěchal na pomoc a zavolal policii a záchranku.

Trest za napadení Yasmine Jackson

Žena, která na neteř krále popu zaútočila, byla původně obviněna jen z ublížení na těle. Následně byla obviněna z pokusu o vraždu a Yasmine bojuje za obvinění ze zločinu z nenávisti. Právě na webu Go Fund Me proto založila sbírku, která jí má pomoct zaplatit soudní výlohy. Jak celý případ dopadne a jak bude žena potrestána, se tak zřejmě dozvíme až za delší čas. V galerii naleznete snímky následků napadení, které Yasmine Jackson sdílela na sociální sítě.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy