Lucie Šafářová má vedlejší úmysly? Dům v Praze je téměř hotov!

Lucie Šafářová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. června 2020 11:40

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec mají kde bydlet, přesto se tenistka v těchto dnech zabývá stavbou domu v Praze. Do novostavby v Radotíně se bude už brzy možné nastěhovat. Tají nám tu snad někdo něco?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec pendlují mezi Brnem a Prahou, nedávno si užili procházku vylidněnou Prahou a vyfotili se na Karlově mostě. Bývalá tenistka ale mohla využít návštěvu hlavního města i k něčemu jinému.

Konkrétně ke kontrole své investice. Podle webu extra.cz totiž na pozemku, který si maminka malé Leontýnky zakoupila, výrazně pokročila stavba domu. Hrubá stavba už je prý komplet hotová, nějaké úpravy je ale stále potřeba udělat.

Neznamená to ale, že nejslavnější český sportovní pár současnosti už pomalu balí kufry, aby se mohl stěhovat. Rodiče několikaměsíční dcerky zůstávají v Brně, v Praze mají zázemí v bytě v Dejvicích. Tenistka ostatně již dříve vysvětlila, jak to s domem je.

„Jde o investiční projekt, nemám v plánu tam bydlet. Byla to investiční nabídka od společného známého,“ řekla zmíněnému serveru již před časem Šafářová s tím, že spekulace o hnízdečku lásky se nezakládají na pravdě.

Témata: Lucie Šafářová