R’n’B zpěvačka a zároveň porotkyně pěvecké soutěže SuperStar Monika Bagárová zhruba před týdnem porodila dcerku Rumiu. Tu počala se svým partnerem, MMA bijcem Makhmudem Muradovem (30), jemuž se přezdívá Mach. Internet rázem zaplavily gratulace nejenom od fanoušků, ale i od celebrit – například od profesionální influencerky Nikol Moravcové (32), herečky Veroniky Arichtevy(34), zpěvačky Ewy Farne (26), blízkého kamaráda a také známého zpěváka Jana Bendiga (26) či od jejího kolegy z poroty Pavola Habery (58).

Na svém instagramovém profilu jí ovšem popřála i herečka Yvetta Blanarovičová, hvězda pohádek Zdeňka Trošky (66) a seriálu Ulice, zde ztvárňuje těžce nemocnou Zdenu (trpí Alzheimerovou chorobou). Sdílela společnou fotku s mladou pěnicí, na níž se k sobě obě dámy vřele tisknou, a k ní napsala: „Znám ji odmalinka. Teď je z ní krásná maminka. Moni a milý Makhmude, gratuluji.“ A svá slova doplnila emotikonem pusinky.

Všechny notně překvapilo, odkud se zrovna tyhle dvě znají. Jejich obory jsou dost odlišné, a dělí je také velký věkový rozdíl. Jejím followerům to zjevně vrtalo hlavou, a tak se nakonec ten nejzvědavější otázal, zda náhodou nejsou příbuzné. „To ne, ale její tatínek hrál v mé kapele,“ odtajnila Blanarovičová, co - nebo spíše kdo - je spojuje. Monika po Josefu Bagárovi (43) zjevně podědila hudební talent. Kromě toho dala novopečenému dědečkovi ten nejhezčí dárek: Dceru přivedla na svět v den, kdy slavil narozeniny i on sám.

VIDEO: Yvetta Blanarovičová promluvila o alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra! 

Video
Video se připravuje ...

Yvetta Blanarovičová promluvila o alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií