Nelly Gottová: Nesplněné narozeninové přání! Lidem to trhá srdce!

Nelly Gottová v pohádce Když draka bolí hlava

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. června 2020 13:42 | Aktualizováno: 3. června 2020 21:25

Život musí jít dál, i když pro dcery Karla Gotta je vyrůstání bez tatínka bezpochyby složité. První narozeniny po jeho smrti slavila před několika dny jeho nejmladší dcera Nelly. Co si prý přála?

Ve čtvrtek 28. května oslavila 12. narozeniny nejmladší dcera legendárního zpěváka Nelly Sofie Gottová, kterou pochopitelně mrzelo, že tatínek Karel Gott (†80) u toho tentokrát už nemohl být, protože před několika měsíci podlehl vážné nemoci.

Pozornost jejím narozeninám věnovali i na Slovensku, kde čtenářům připomněli, že Gott dělal pro dvě nejmladší dcery první poslední. „Natočil film, napsal knihu, aby měli na něho památku a mohli vzpomínat,“ píše web casprezeny.pluska.sk.

„Všechno je to ale málo, protože jeho přítomnost děvčatům nic nenahradí. A tak i Nellynka si k narozeninám přála jediný dáreček – aby je mohla oslavit spolu se svým otcem, přestože věděla, že není toho, kdo by její přání dokázal splnit,“ stojí v článku dál.

Podle slovenského webu nám nezbývá než věřit, že „i navzdory tomu prožila pěkný den s těmi, které má ráda a kteří ji mají rádi“. Vdova Ivana se o to jistě postarala.

Témata: Nelly Gottová Karel Gott