Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Telly chce přebrat zákazníky Skylinku, nabízí slevu 30 % na dva roky

2.6.2020, Jáchym Šlik, aktualita
Operátor Telly, donedávna Digi TV, spustil výraznou slevu pro všechny nové zákazníky své internetové i satelitní televize. A cílí s ní hlavně na klienty konkurenčního Skylinku. Noví majitelé Philips TV navíc mohou vyzkoušet Telly na 3 měsíce zdarma.
Minulý měsíc operátor Digi TV přistoupil ke změně názvu na Telly, s čímž se pojila i řada dalších změn včetně upravené programové nabídky. Nyní se společnost snaží nalákat nové zákazníky prostřednictvím atraktivní akce. Jedná se o slevu 30 % na balíčky Telly Střední a Velký, které obsahují také prémiové kanály jako Eurosport, Discovery a Animal Planet. Akce je součástí kampaně „Kanály, o které nechcete přijít“. Není tedy těžké uhodnout, že Telly touto kampaní cílí na zákazníky jedno ze svých hlavních konkurentů. Skylink totiž od 1. června vyřadil ze své nabídky kanály z rodiny Discovery, které zahrnují také zmiňovaný Eurosport nebo Animal Planet.
 
 
Balíček Telly Střední zahrnuje až 107 kanálů, z toho 58 v HD kvalitě, a po slevě vyjde na 280 Kč místo původních 400 Kč měsíčně. V balíčku Telly Velký potom diváci najdou až 129 kanálů, z toho 74 ve vysokém rozlišení. Díky slevě zaplatí každý měsíc 420 Kč místo původních 600 Kč. Uvedené počty kanálů se týkají IPTV, v případě satelitu obsahují stejné balíčky 82, respektive 100 kanálů. Mezi nejsledovanější programy patří podle Telly sportovní Eurosport, Premier Sport a DIGI Sport, filmový Cinemax, CS film, FilmBox, dokumentární Discovery, Animal Planet, Travel Channel, lifestylový Fine Living Network a Food Network nebo dětská stanice Nickelodeon.
 
Operátor tyto ceny garantuje po dobu dvou let, což znamená celkovou úsporu 2 880 Kč nebo dokonce 4 320 Kč, a to podle zvoleného balíčku. Akce poběží do odvolání.
 
 

Telly na 3 měsíce zdarma při nákupu Philips TV

 
Nedávno byla spuštěna také další zajímavá akce, která se tentokrát týká nových majitelů televizorů Philips. Při nákupu televize z modelové řady 2018, 2019 nebo 2020 se systémem Android TV lze získat balíček Telly Velký na tři měsíce zdarma. Stačí provést nákup u některého z vybraných prodejců a do týdne provést registraci na webu televizedoma.cz, kde také zákazníci najdou kompletní podmínky akce. Ve formuláři je kromě osobních údajů nutné přidat také doklad o koupi. Obratem vám potom přijdou instrukce, jak se přihlásit k využívání Telly na tři měsíce zdarma.
 
Zdroj: Tisková zpráva