Pneurevue.cz » Aktuální číslo » PNEU REVUE 2 / 20 » Všestranně nadána pneu do terénu

Všestranně nadána pneu do terénu

 
Hankook

úterý, 2. června 2020

Hankook doplňuje svoji řadu pneumatik do terénu novými „all-terrain“ pneumatikami pro vozidla 4x4. Dynapro AT2 přichází s robustním designem, podobně jako jeho předchůdce Dynapro AT M, který byl prodejně velmi úspěšný. Nová řada pokrývá všechny oblíbené rozměry v této kategorii od 15 do 22 palců.

 

Se symbolem 3PMSF  je nejnovější člen rodiny Dynapro vhodný i pro použití v zimních podmínkách. Vývoj této pneumatiky se zaměřoval na dosažení optimální rovnováhy mezi potřebnou terénní trakcí a dobrým výkonem na silnici.

Dynapro  A T2 má kostru ze dvou vrstev a mimořádně vyztužená ramena  pro účinnost a odolnost v nejtvrdších provozních podmínkách.  Speciální ochranná vrstva pod běhounem pomáhá předcházet strukturálním poškozením, což v kombinaci s masivním ocelovým nárazníkem zajišťuje, že pneumatika skvěle drží na asfaltu a vykazuje dlouhou životnost. Vzorek běhounu v kombinaci s vysoce disperzní směsí z oxidu křemičitého zajišťují vysokou přilnavost a  optimalizaci výtlaku vody. Pneumatika má  také vynikající samočisticí vlastnosti. Pro snížení valivého hluku, který obvykle provází robustnější vzorky,  je pneu Dynapro AT2 vybavena stupňovitou  blokovou technologií.  

Zvláště široká styčná plocha pneumatiky zajišťuje rovnoměrné opotřebení a optimalizuje brzdné i handlingové vlastnosti. Za mokra vykazuje nový vzorek trakčního běhounu Dynapro AT2 své silné stránky díky účinným drážkám a ve srovnání se svým předchůdcem zajišťuje kratší brzdnou dráhu na mokré i vlhké vozovce. Model Dynapro AT2 je k dispozici ve všech běžných rozměrech od 15 do 22 palců, v šířích od 225 do 325 mm, profilových číslech 85 – 45 a v rychlostních indexech od R do H, což dohromady garantuje, že jej lze použít na široké škále typů vozidel od kompaktních SUV s pohonem na všechna čtyři kola až po nákladní pick-upy. Funkční design modelu Dynapro AT2 navíc zapůsobil na porotu prestižní ceny Red Dot Design Award, která tuto pneumatiku nedávno ocenila.

 
 
 

Komentáře k článku

 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz