X-Men
89/100 - 49×

X-Men

X-Meni jsou jedním z posledních komiksů tzv. Stříbrné éry komiksu. Jednu z nejznámějších týmovek světa vytvořil tehdy editor a spisovatel Stan Lee a kreslíř Jack Kirby. Na filmovém plátně se objevili v roce 2000 pod režisérským vedením Bryana Singera.

USA | | Ukončeno
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Ed Skrein (Ajax), Ben Foster (Angel), Zoë Kravitz (Angel Salvadore), Oscar Isaac (Apocalypse), Jason Flemyng (Azazel), Terry Crews (Bedlam), Nicholas Hoult (Beast), Kevin Durand (Blob), Peter Dinklage (Bolivar Trask), Dominic Monaghan (Bolt), Josh Brolin (Cable), Stephen Merchant (Caliban), Dania Ramirez (Callisto), Daniel Cudmore (Colossus), James Marsden (Cyclops)

Simon Kinberg potvrzuje šokující odhalení týkající se Mystique a Azazela

Simon Kinberg potvrzuje šokující odhalení týkající se Mystique a Azazela

Ještě než zapomeneme na X-Meny od Foxu, tak se nás snaží Simon Kinberg přesvědčit, jak bylo vše promyšlené od samotného začátku. Dokonce několikrát nastínil, že chvilku byla ve hře i sága Dark Phoenix s původními herci. Co dalšího známý producent tentokrát prozradil?

6 2
2.6.2020

Série o X-Menech studia Fox je již mrtvá, ale producent většiny filmů Simon Kinberg sbírá u fanoušků kladné kredity, a tak čas od času říká své původní plány, kam se měla série vydat. Mimo to také sem tam prozradí zajímavé spojitosti mezi jednotlivými postavami. Nyní prozradil, že Azazel je otec Mystique, ale ta se to pochopitelně ve filmech nikdy nedozví.

Toto jsme samozřejmě netušili. V komiksech Azazel rozhodně není otcem Mystique, ale spíše jejím přítelem, se kterým bude mít dítě – Nightcrawlera, další známou postavu přímo z filmů. Ve filmech nikdy nepadla zmínka o tom, kdo by mohli být Nightcrawlerovi rodiče. Tuto potenciálně zajímavou dějovou linku si tvůrci včetně Kinberga nechali ujít.

(Kdo by to byl řekl, že z týmu padouchů bude polovina členů příbuzných. Foto: Fox)

Jak vidíte, velká X-Menovská rodina se nám rozrůstá. První třída, ač je to naprosto skvělý film, má spoustu scén, které působí poněkud zvláštně. Vzpomeňme si na scénu, kde mladá Mystique svádí staršího Magneta, nebo kdy Charles Xavier vyrůstal po boku Mystique a byli dobrými přáteli, což je pro čtenáře komiksu taktéž novinka, protože tam jsme se nikdy něčeho takového nedočkali.

A nyní víme, že Azazel byl otcem Mystique. Kdyby s tím tvůrci vyšli ven, rozhodně by to bylo zajímavé pro vývoj postavy Mystique. A možná by dávalo ještě větší smysl, proč nakonec Mystique na pláži sáhla po Magnetově pomocné ruce, kdyby věděla, že na té samé straně má i svého otce. Teď můžeme pouze spekulovat, zda o tom věděl alepoň Azazel, nebo také netušil, jaké dítě vůbec přivedl na svět.

Líbí se vám tyto odchylky od komiksů, nebo jste naopak proti?

Zdroj: ComicBook.com

Diskuze /4

Meldon

Wow, vážně? Tak to mění…absolutně nic. K čemu že tahle informace je, pro sledování těch filmů?

#2 tom99
3.6.2020 | 7:20:10
tom99

#1 Meldon: Asi nijak. Kinberg se snaží věci propojovat a nadhazovat zápletky, které se nikdy neřešily a už řešit nebudou. Spíš jde o nějakou záchranu reputace…

webmaster
3.6.2020 | 11:13:35
DC Expert

A víte co v posledním díle nedávalo smysl, že Jane zabila Mystique to jsem vůbec nechápal, tak jak by to chtěl propojit? Tohle Kingberg ani nedokáže vysvětlit!

3.6.2020 | 20:37:37
Railbot

Už to zaházejte vápnem a nechte být.

4.6.2020 | 14:20:42
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Zajímavosti

Bude Thing poslední posilou Deadpoola 3 z foxovských komiksových filmů?

Bude Thing poslední posilou Deadpoola 3 z foxovských komiksových filmů?

Ryan Reynolds se ničím netají a osud třetího filmu vsadil na mnohovesmír. Ano, ten mnohovesmír, který se nejednomu fanouškovi začíná malinko zajídat. Ale u Reynoldse máme naději, že tentokrát vše bude provedeno správně, přirozeně a opodstatněně. Nyní tu máme další možnou posilu.

Reklama

Momentka

Momentka

Filmy

 

Nejlepší postavy

Narozeniny herců

Aktuální film

New Mutants

Název: New Mutants
Premiéra: 26. 8. 2020
Režie: Josh Boone
Hudba: Mark Snow
Scénář: Josh Boone
Žánr: Horor
Kamera: Peter Deming
Hrají: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Blu Hunt, Alice Braga, Henry Zaga, Colbi Gannett, Happy Anderson a další 

PROFIL FILMU
RECENZE FILMU – Již brzy
OHODNOŤTE FILM
OHODNOŤTE POSTAVY – Již brzy

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama