Nabídka pro uživatele

  • Přehled brigád
  • Přehled plateb příspěvků (jen pro hráče a jejich rodiče)

Přihlášení

Změna hesla

Registrace

Odhlášení

Opravdu se chcete odhlásit?

Na favorita Třebíč nestačila

autor: Robert | datum: 02.06.2020 | Kategorie: Muži "A"

Proti jasnému favoritovi se třebíčským baseballistům vítězství urvat nepodařilo. V dalším kole Extraligy Nuclears o víkendu podlehli Drakům Brno 0:9 a před domácím publikem pak 1:12.

První hit sice Na Hvězdě odpálil domácí Kamil Pejchal na nadhoz Ondřeje Furka hned v první směně, ale jinak po většinu zápasu tahali hráči Nuclears v útoku za kratší provaz. Do trojbodového vedení se dostali Draci hned v následujícím inningu, když při dvou autech a obsazené první a druhé metě nejdříve poslal Šimon Drápela míč odpalem až k plotu a následně po nepřesném příhozu zadáka Lukášovi Hlouchovi na nadhozu, sám získal pro brněnský tým třetí doběh. Nuclears odpověděli okamžitě doběhem Marka Krejčiříka, to ale bylo bodově za domácí vše. Draci od páté směny postupně přidávali další body až do konečného skóre 1:12. Dokázali přitom zužitkovat většinu chyb obrany soupeře, kterých si Třebíč připsala celkem pět.

„Do poloviny zápasu jsme se drželi. Jakmile měl ale Lukáš Hlouch sto nadhozů, museli jsme střídat. Přece jen, je stále začátek sezóny a my se soustředíme na ty týmy, které si myslím, že dokážeme porazit.“ Říká k prohranému utkání trenér Nuclears Jan Urbánek a pokračuje: „Draci nás přehráli v útoku a na našich pálkařích je vidět, že se ještě nedokážou prosadit. Věřím tomu, že příští týden přijedeme do Prahy na Tempo v patřičné formě a doufám, že se nám podaří urvat dvě vítězství.“

Na Hvězdě v Třebíči přivítají baseballisté Nuclears tým Tempo Praha v neděli 7. června 2020 od 16:00 hodin. Pražané letos zatím v Extralize vybojovali jednu výhru.

 

Text k foto …6822: O jediný doběh Třebíče proti Drakům Brno se v baseballové Extralize před domácím publikem postaral Marek Krejčiřík.

Foto: Robert Vávra

Text k foto …7141: David Mergans je odchovancem brněnských Draků. V dresu Třebíče, kde je na hostování, se nyní postavil proti svým klubovým vzorům.

Foto: Robert Vávra

Text k foto …6910: Kamil Pejchal blokuje u domácí mety příhoz ze zadního pole. Martina Kalábka z Draků Brno se mu ale v doběhu pro bod zastavit nepodařilo.

Foto: Robert Vávra

Přílohy
Aktualita neobsahuje žádné přílohy
Web odkazy
Aktualita nemá žádný webový odkaz
Související aktuality
Aktualita není svázana s žádnou další aktualitou
Související galerie
Aktualita není svázana s žádnou fotogalerií
Související zápasy
Aktualita není svázana s žádným zápasem
created by | TOPlist