Brutální akční sci-fi Upgrade bude pokračovat

Brutální akční sci-fi Upgrade bude pokračovat
Upgrade | Blumhouse
Do světa, kde se z člověka díky experimentálnímu čipu STEM stane ultimátní zabiják, se totiž vrátíme. A to formou seriálu, který si pohlídá autor filmové verze. Společně se zmíněním Leighem Whannellem se na scénáři první série budou podílet i lidé zodpovědní za televizní Očistu (ano, i ta dostala seriál), což sice není žádná extratřída, ale určité žánrové body show upřít nelze.
Televizní Upgrade nám představí nového hrdinu, který se bude vypořádat s vylepšením. Níže popis původního filmu a šťavnatý necenzurovaný trailer:
Za pár let už nebudeme muset ani hnout prstem, protože moderní technologie za nás všechno obstarají. Technofobům se v takové době nebude žít zrovna lehko. Grey Trace (Logan Marshall-Green) je pověstný tím, že jako jeden z posledních lidí dává před technologiemi přednost vlastním rukám. Jedna noc, která mu obrátí život vzhůru nohama, však tenhle přístup rázně změní. Autonehoda na noční dálnici a střet s bandou grázlů, kteří mu zavraždí přítelkyni a jeho nadosmrti zmrzačí. Greyovy vyhlídky na invalidním vozíku jsou víc než temné, dokud mu kamarád vědec nenabídne technologické vylepšení. S čipem v míše dokáže Grey nejen znovu chodit a pohybovat rukama, ale získává i další, dosud netušené možnosti. Experimentální zařízení zvané STEM totiž dokáže například i vystopovat pachatele onoho nočního přepadení a také Greyovi pomoci si to s těmi gaunery vyřídit ručně. Kdo by odolal? Grey rozhodně ne. Když však zanechá prvního z pachatelů v tratolišti krve, napadne ho, jestli by STEM neměl aspoň trochu zbrzdit. Otázka zní, jestli to půjde. A jestli to Grey vůbec chce.
Upgrade