Váš pomocník pro organizaci vstupu osob – WERMA SignalSET

Typografie
  • Nejmenší Malé Střední Velké Největší
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ve spolupráci s naším dodavatelem optické a akustické signalizace jsme si pro Vás připravili jednoduchý a snadno instalovatelný systém pro organizaci vstupu osob. Tento systém je vhodný například do lékáren, ordinací, prodejen a servisů.

Nový jednoduchý bezdrátový systém řízení vstupu se světelnou signalizací

  • jednoduchá instalace díky bezdrátovému řešení
  • systém zapojení „plug and play“
  • bez nutnosti instalace kabeláže
  • rychlé dodání

Pandemie koronaviru nás všechny dostala do výjimečné situace

Vláda i společnosti hledají všechny možné způsoby, jak kontrolovat šíření viru. Systém od WERMA je schopen významně přispět zavedením signálních sloupků SignalSET. Tento systém zajišťuje kontrolu přístupu například do supermarketů, obchodů, zubních a lékařských ordinací, a umožňuje tak dodržování bezpečného rozestupu osob ve veřejných prostorách.

organizace vstupu 2020 1

Kontrola vstupu do obchodních prostor je rychlá, jednoduchá a jednoznačná

Vláda a zdravotnické úřady doporučují udržovat bezpečnou vzdálenost 2 m mezi osobami. To vyžaduje určitý stupeň organizace zákazníků vstupujících do obchodů, ordinací a do jakýchkoli dalších veřejných budov. ve spolupráci s výrobcem signálního zařízení WERMA, Vám nabízíme jednoduché a snadno instalovatelné řešení díky bezdrátovému SignalSET, optimálnímu řešení pro správu a kontrolu přístupu.
Systém upozorňuje osoby čekající na vstup do obchodu nebo do jiné budovy, zda je bezpečné vstoupit s ohledem na počet osob, které již mohou být uvnitř.
Produkt je ideální nejen pro supermarkety, ale také pro menší maloobchodní prodejny, lékárny, lékařské ordinace a bezpočet dalších veřejných budov, kde je nezbytná kontrola přístupu k zajištění zdraví a bezpečnosti zaměstnanců i veřejnosti.

organizace vstupu 2020 2

Zelené světlo - bezpečný vstup

Sada semaforů sestává z bezdrátově ovládané signální věže s červenými a zelenými světly instalovanými před vstupem do objektu, který řídí člen personálu uvnitř vchodu a který pomocí bezdrátové rozvodné skříně mění světla z červené na zelenou.

organizace vstupu 2020 4

Připraveno k okamžitému použití s „plug and play“

Instalace systému je velmi snadná a rychlá - nevyžaduje žádné pevné zapojení. Můžete pouze zapojit světlo do elektrické zásuvky venku. Pokud není k dispozici vnější zásuvka, může být dodávána volitelná souprava s koncovým prvkem USB, který může být napájen standardní USB power bankou.
Světlo lze instalovat pomocí pravoúhlé konzole připevněné ke zdi. K dispozici jsou další možnosti montáže. Semafor může být také vybaven tzv. hlasovým prvkem, což je jednoduché zařízení mp3, na které můžete snadno zaznamenat příslušnou zprávu / instrukci nebo zvukový soubor.

organizace vstupu 2020 3

V případě dotazu nebo zájmu o systém řízení vstupu osob, nás prosím kontaktujte na telefonním čísle: +420 606 704 384, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

AXIMA SOLUTIONS, spol. s r. o.
Vídeňská 125, 619 00 Brno
Tel.: +420 547 424 049
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.axima-obchod.cz

Bezplatný odběr časopisu

Chcete odebírat časopis ElektroPrůmysl.cz zdarma? Napište Vaše jméno a e-mail, poté klikněte na tlačítko odebírat.

Časopis vychází 1x měsíčně.

Aktuální číslo časopisu

ElektroPrumysl

ElektroPrůmysl.cz, duben 2024

Číslo je zaměřené na kvalitu elektrické energie, energetiku, elektromobilitu a alternativní zdroje energie.

Zajímavé odkazy

Vyhrajte termokamery Hikmicro nebo multimetry Fluke! Odpovězte na jednoduchou otázku a vyhrajte grafický multimetr Fluke 289 nebo špičkovou termokameru Hikmicro B20. Vstupenku na Amper 2024 obdrží každý.
Nový design vypínačů a zásuvek si elektrikáři hned oblíbili! Zaujal je novými matnými barvami, plochým tvarem a také dobrou cenou. Třešničkou na dortu je ovládání mobilem.
Inspekční minikamera s bezdrátovým přenosem obrazu První inspekční minikameru na světě, která využívá k přenosu obrazu vestavěný wi-fi hotspot pro pohodlné a bezpečné inspekce i těch nejnepřístupnějších míst.
Schneider Electric | Vezměme to prakticky! EcoStruxure Power Design – NOVINKY | Nejširší nabídka 3f UPS na trhu |Spínací, jistící a ochranné přístroje | VN rozváděče bez plynu SF6 | EcoStruxure for eMobility – nabíjecí stanice | Jak jednoduše vybrat správný 3f zdroj UPS

Najdete nás na Facebooku