Se světly Retlux si sami nasvítíte zahradu jednoduše a rychle

Zahrady, balkóny, terasy se stávají běžnou obytnou částí u našich domovů. Každý z nás má jinou možnost, a hlavně představu, jak využít místo k odpočinku. Tato plocha má ale omezenou životnost, limituje ji tma. Stále větším trendem se stávají nasvícená místa solárními venkovními světly. Je to jednoduché, nepotřebujete rozvedenou elektřinu po zahradě, a během hodiny máte hotovo.

navrhova-plocha-5-1100x618.jpg Zdroj: Retlux/Shutterstock

Začneme tím nejjednodušším, a to je zahrada. Je třeba se podívat na svou zahradu, jako na celkovou plochu. Kde máte chodník, zda chcete umístit světlo u okrasného keře, či stromu, jestli máte bazén, nebo jezírko, terasu, či skalku. Na všechny tyto možnosti mají řešení světla RETLUX.

Nasvícený chodník je jedním ze základních prvků zahrady. Zde záleží na tom, zda chcete využít rovnou plochu k dekoraci zahrady, nebo vytvoříte bezpečný příchod k domu. K dekoraci využijte tlumenější žlutá, příjemná světla, která nebudou dominancí na zahradě. RETLUX nabízí světla v několika možnostech, velice kvalitní oblá, z nerez oceli i v černé barvě, ve výšce 545 cm od země. Design světel si můžete vybrat podle prvků na zahradě, ať již klasické, kulaté svítilny, nebo velice moderní, ve tvaru kvádru ve velikosti 10×10 cm z nerezové oceli.

Dalším nasvíceným místem, které stojí za povšimnutí, je určitě strom, nebo keře. Nejenom, že vytvářejí krásnou stínohru, ale mohou vytvořit příjemnou atmosféru na podívání. Strom, či okrasný keř, se efektivně nasvítí ze země, zapíchnutím 2 až 3 světel, nebo využitím jednoho výkonnějšího světla ze šikmého úhlu, aby neoslňoval pohled a designová podívaná byla příjemná.

I u hry světel platí pravidlo, že méně je více, proto si vyberte 3 až 4 místa na zahradě, které chcete vidět i za tmy a zamyslete se nad tím, jak nasvítit. Světla jsou lehce sestavitelná a přenosná, takže pokud se vám omrzí jeden prvek, pohodlně přenesete světla jinam a zkusíte nasvítit jiný keř, či kámen, nebo bazén a jezírko. Je to jednoduché.

Pokud máte balkón, nebo terasu a chcete si užít posezení venku, tak myslete na zeleň v truhlíkách, či květináčích, a malá, designová světla, která neoslňují v malém prostoru. I taková nabízí Retlux, jsou vysoká jen 30 cm a skvěle se hodí i na balkón.

Solární světla Retlux fungují velice jednoduše. Využívají solární energii přes článek, který je v každém světle. Ten ukládá do akumulátoru elektrickou energii a senzor spouští světlo při setmění. Protože jsou ve světlech Retlux solární články i akumulátory velice kvalitní, světla svítí 8 a více hodin, to znamená, celou noc. I když nesvítí sluníčko celý den, solární energie je připravená i na další den.

Nebojte se, a splňte si svůj sen, světlo na zahradách začíná být samozřejmým doplňkem. Prodlouží vám pobyt na zahradě i velkolepou podívanou na designové prvky. Vyberte si světla na www.retlux.cz

3.6.2020 6:28| autor: Komerční prezentace
Více o tématu: světla

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist