Táňa (28): Toužila jsem po více pozornosti od mého přítele. Udělala jsem kvůli tomu něco, za co jsem si vysloužila jen trestní oznámení

Mám dvě děti a jejich otec mě opustil kvůli jiné ženě. Zůstala jsem sama a hledala jsem lásku, jak jen to šlo. Nechtěla jsem zůstat sama a dnes už vím, že jsem udělala obrovskou chybu. Kdybych se neupínala na muže, který zájem o mě jen předstíral, nemusela jsem dneska být v takovém průšvihu.

Tento článek vychází ze zaslaného textu od naší milé čtenářky. Všechna v článku uvedená jména byla z důvodu ochrany soukromí pozměněna. Použité fotografie jsou pouze ilustrační.

Čas ale nejde vzít zpátky a já vím, že se musím se vším poprat a jít zase dál. Jenže se obávám, že už na to nemám sílu.

Sázka na špatného koně

Mé děti byly ještě malé, když se na mě jejich otec vykašlal kvůli jiné ženě. Nesla jsem to velmi špatně, bylo mi hrozně a myslela jsem, že pro mě nastal konec světa. Nikdy jsem neuměla být sama, potřebovala jsem vedle sebe mít někoho, o koho bych se mohla opřít, a tak jsem se rozhodla jít lásce naproti.

Jenže jsem se velmi přepočítala, zamilovala jsem se do chlapa, který o mě jevil zájem jen na oko, a já se přitom bláznivě zamilovala. Když mě nechal, zhroutil se mi svět. Nevěděla jsem kudy kam, ale rozhodla jsem se zocelit a věnovat se naplno svým dětem. Jenže zamilovaná a zklamaná žena umí udělat ty největší hlouposti na světě.

To, co jsem provedla já, bych nikdy normálně neudělala. Nikdy jsem nebyla nezodpovědná a alkoholu normálně rozhodně neholduji. Poté, co mě ale přítel opustil, jsem byla úplně na dně, dokázala jsem se na něj upnout velmi brzy, i když on mi lásku příliš neopětoval. Choval se ke mně chladně, ani jsme spolu moc nespali, vídali jsme se málo, ale on mi tvrdil, že mě miluje a já jsem tomu uvěřila, protože jsem opravdu chtěla.

Rozhodla jsem se pomstít a alkohol udělal své

Po pár měsících mě poslal k vodě, vlastně mi to ani neřekl, jen přestal komunikovat a mě to bylo všechno úplně jasné. Děti byly ten víkend u babičky a mě nenapadlo nic lepšího než jít smutek zahánět do místního baru. Jak jinak než za pomoci alkoholu. Hrozně moc jsem se opila, potkala jsem tam jeho kamaráda a vyptávala jsem se na něj, ale on mi nechtěl nic říct.

Místo toho byl ke mně ale velmi milý a začal mi poroučet ještě více panáků. Matně si vybavuji, že jsme se políbili, i když on je ženatý. Už tohle jsem rozhodně neměla dělat, ale to, co mě napadlo později, bylo rozhodně víc přes čáru. Věděla jsem, kde můj bývalý bydlí i to jaké má auto. Svůj vztek jsem si šla vybít právě na tom autě.

Po cestě jsem našla obrovskou palici a s tou jsem se pustila do demolování jeho nádherného černého auta. Bylo mimochodem úplně nové. Vůbec netuším, co to do mě vjelo. Byl na něj velmi pyšný, to jsem věděla, a možná právě proto jsem se do něj pustila s takovou vervou.

Ráno, na které nezapomenu

Když jsem se ráno vzbudila, pamatovala jsem si pouze ústřižky daného večera a musím říct, že mě v tu chvíli vůbec nedošlo, co jsem v noci provedla. Až mi zazvonil telefon a já uviděla, že volá ON. Rozbušilo se mi srdce, myslela jsem, že se mi chce omluvit, že chce být zase se mnou, ale to jsem se hodně přepočítala.

Prožíváte podobné životní útrapy jako Táňa a rádi byste se s nimi svěřili? Napište nám na email [email protected].

Křičel na mě a nadával, mluvil o rozbitém autě a mě to došlo všechno až v tu chvíli. Vyhrožoval mi právníky a policií, já jsem se začala omlouvat a slíbila jsem, že škodu uhradím, jen ať mě nenahlásí, přece jen jsem matka, tohle opravdu na krku mít nechci, už kvůli dětem. On však byl neoblomný. Když pomsta, tak pořádná – a to jak z mé, tak i z jeho strany.

Pavla (36): Vrátila jsem se ze služební cesty dřív. Stále nemůžu uvěřit tomu, při čem jsem manžela načapala.

Teď abych chodila kanály

Komu mohl, tak to samozřejmě řekl, a navíc praskla i moje líbačka s jeho kamarádem. Stydím se ještě teď – a do toho jsem zjistila, že mám na krku trestní oznámení za poškození cizí věci. Bojím se, co bude dál i kde vezmu na škodu peníze, protože to malá částka rozhodně nebude. Místo pozornosti od svého bývalého jsem tak získala pouze obrovskou ostudu, a ještě budu mít dluhy. Myslím, že z lásky jsem na nějaký čas už pořádně vyléčená.

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu