Hlavní obsah

T-Mobile rozdává neomezená data zadarmo. Tak velkorysý jako loni ale není

Novinky, mif

Na letošní léto si společnost T-Mobile připravila podobně jako v loňském roce akci s neomezenými daty. Lidé je mohou opět získat bezplatně, ale podmínky jsou přísnější – navíc tento benefit operátor nabízí na kratší dobu.

Foto: Carlo Allegri, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Loni před prázdninami udělal růžový operátor radost snad všem svým zákazníkům. Kdokoli, kdo měl SIM kartu od T-Mobilu, si totiž mohl zadarmo aktivovat balíček neomezených dat. A to klidně i opakovaně, lidé tak mohli využívat neomezený internet prakticky celé léto.

Neomezená data zadarmo Čechy nadchla. SIM karty jsou v některých obchodech vyprodané

Mobil

Také před letošními prázdninami spustil operátor nabídku, ve které láká na neomezená data – avšak pouze na měsíc, a to navíc ještě výhradně k online aktivaci smlouvy – 30denní datový balíček bez limitu mohou tedy lidé získat pro smlouvy uzavřené na webu, v mobilní aplikaci nebo v hlasové samoobsluze.

Neplatí to přitom pouze pro nově uzavřené smlouvy, ale klidně také pro prodloužení těch stávajících, pro vylepšení tarifu či pro přechod z předplacené karty na paušální služby. Operátor si od této akce slibuje, že si lidé budou moci vyzkoušet, kolik dat reálně spotřebují a zda jim bude jejich tarif vyhovovat.

Balíček je nutné aktivovat

„Uplynulé měsíce nám všem ukázaly, jak jsou mobilní data nezbytná a že spousta věcí se dá zařídit online včetně tarifu od mobilního operátora. Abychom zákazníkům ukázali, že pořídit tarif online se u nás opravdu vyplatí, dáme jim vždy neomezená mobilní data zdarma na 30 dnů jako dárek,“ komentoval nabídku Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile.

Nabídka platí od začátku června pro domácnosti a drobné podnikatele. Balíček neomezených dat si mohou lidé aktivovat v mobilní aplikaci Můj T-Mobile, a to do 30 dnů od pořízení nového tarifu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám