Lambora o závěru seriálu Slunečná: Už je daný konec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Lambora o závěru seriálu Slunečná: Už je daný konec

Na první klapce seriálu Slunečná
Na první klapce seriálu Slunečná  (TV Prima)

Pětadvacetiletý představitel byznysmena Janka Linharta promluvil o konci seriálu Slunečná a důvodu jeho úspěchu u diváků.

„Pokud vím, je v tuhle chvíli stanoven určitý počet dílů, je daný začátek i konec. Jestli to ale tak zůstane, nevím, možná se plán díky diváckému úspěchu změní," prozradil o populárním projektu Marek Lambora v magazínu Glanc. A proč Slunečná u diváku tak zabodovala?

„Nedávno jsme se nad tím zamysleli s Evou Burešovou a jeden z důvodů podle nás je, že je to jeden z prvních televizních seriálů, kde je hlavní dějová linka o mladých lidech. To tu, myslím, ještě nebylo," předpokládá sympatický vítěz soutěže Tvoje tvář má známý hlas.



Přečtěte si
rukka
24. 9. 2020 • 08:48

Ja si myslim, ze to je normalni sragora a po tom, co jsem celkem zhledl asi 7 minut a videl samy podrazy a pitchoviny, tak to bude pro takovy myslitele, jako jsou ti herci apod. Normalni lidi se takovejma srac.... urcite nebrodi

pavla1953@seznam.cz
10. 6. 2020 • 22:40

Jestli jste to neráčili pochopit, tak seriál je jakousi moderní verzí Popelky. Takže nemůže být nekonečný. Je to pohádka, ve které dobro bojuje proti zlu a po tvrdém boji nakonec dobro zvítězí, Popelka se provdá za krásného prince a bude konec. Jak byste proboha chtěli točit nekonečnou Popelku ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.