Trable bývalé televizní hvězdy Jurinové: Bez peněz i bydlení?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Trable bývalé televizní hvězdy Jurinové: Bez peněz i bydlení?!

Bývalá hvězda Novy Eva Jurinová: Musí prodat dům! Už takhle nemůže dál
Bývalá hvězda Novy Eva Jurinová: Musí prodat dům! Už takhle nemůže dál ( M. Hykl, archiv Evy Jurinové, archiv)

Po dvaceti letech prodává Eva Jurinová (66), která bývala hlavní tváří zpráv na Nově, dům, v němž žila se svojí rodinou. Jenže dle informací magazínu Sedmička poptávka není valná, proto musela jít s cenou dolů. Je snad v tíživé finanční situaci?

Podle uvedeného zdroje se jedná o dvoupodlažní rodinný dům v Sadské. „Majitelka si bohužel nepřeje zveřejňovat cenu, na schůzce by cena šla poskytnout. Nechce v dnešní době mít v nemovitosti spoustu zbytečných prohlídek takzvaných zvědavců,“ sdělil při prvním kontaktu Sedmičce realitní makléř, jež má prodej nemovitosti na starost. Později byl prý ale přece jen ochotný o částce mluvit. „Cena je v rozmezí od deseti do jedenácti milionů korun,“ prozradil s tím, že vše se odvíjí od aktuální situace, která ale není extra příznivá. Protože kvůli koronavirové pandemii začaly ceny realit významně klesat. Bývalá zprávařka si ale prodej přesto nechce rozmyslet, jak uvádí Sedmička.

„Kolem domu se musí pořád pracovat, ale my už jsme na to staří. Těm, kteří se rýpou v hlíně bez bolestí, upřímně závidím. Teď jsem zralá tak na pohodlný byt v Praze. Balkon je skoro podmínkou, přece jen kousek zelně je fajn. I když teď na jaře relaxuju, musím myslet na práci a jsem už předem ztrhaná,“ řekla Blesku a přiznala, že jí na tak velkou zahradu a nemovitost ubývají síly.

Co dnes dělá Eva Jurinová? Pořád se vídá s Merunkou!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.