Moje šťastná hvězda

Přišla svému muži na nevěru s kolegyní?

Všichni mají za to, jak je jejich manželský svazek pevný a neotřesitelný. Co když to tak ale není a hvězda seriálu Slunečná Pavla Tomicová (57) se svým manželem Ondřejem Malým (54) řeší stejné problémy jako každý jiný?

Například ohledně nevěry? Mělo totiž vyjít najevo, že v roce 2018 v jejich manželství nastal velký zlom, o kterém dodnes nikdo neměl ani tušení. A za všehchno nejspíš mohla kolegyně Tomicové Marika Procházková (45).

Nikdo není dokonalý

Ta totiž s jejím manželem natáčela ve zmíněný rok film Úsměvy smutných mužů a při něm se měli sblížit! Obyčejný pracovní vztah podle některých kolegů přerostl v něco hlubšího, nejprve v kamarádství a následně ve vztah milenecký.

Proslýchá se, že Ondřej neodolal jejím kyprým tvarům, které má i jeho žena. Dokonce mají podle všeho i stejný smysl pro humor. Když ovšem skončilo natáčení, měli aférku zase rychle ukončili a každý se vrátit ke své práci a soukromí.

Jenže Tomicová jim měla nakonec na nevěru přijít. Bylo jí to samozřejmě líto, ale nechtěla na svého životního partnera hned tak zanevřít. Přece jen spolu strávili mnoho krásných let.

Ovšem když dostala Tomicová nabídku na to, tancovat v pořadu StarDance a ještě po boku sličného tanečníka Marka Dědíka (37), neodolala údajně ani ona. Sice spolu podle všeho nic neměli, ale přesto měla podle všeho Tomicová v hlavě myšlenky na krutou pomstu.

Na nevěru ale nakonec ani nezbyl čas, protože po skončení tanečního zápřahu dostávala spoustu dalších nabídek jak na tancování, tak i na hraní a šla od jednoho kšeftu ke druhému. Až se nakonec vypracovala k roli v úspěšném seriálu Slunečná, kde aktuálně ztvárňuje jednu z hlavních rolí.

Nemůže se na ni ani podívat?

Peníze se jí jenom hrnou, a tak si zvykla hrát si na nezávislou ženou, která nikoho ke štěstí nepotřebuje. S manželem jsou však spolu stále. Zřejmě se jim podařilo krizi překonat, a to i přes všechny životní nástrahy, které je v posledních letech potkaly.

Přesto je těžké na tak blízkou minulost zapomenout. A není tak divu, že Tomicová stále nemůže vystát svou kolegyni. Kdykoliv dostane nabídku na nějakou roli, nejprve se ptá na to, zdali tam nebude hrát i Procházková.

Zřejmě by se jí špatně hrálo, kdyby se musela neustále dívat na údajnou bývalou milenku svého muže. Donedávna nikdo neměl tušení, co se mezi těmi třemi odehrává, nyní ovšem mají všichni Tomicovou za hrdinku, která dokáže udělat všechno pro to, aby svou rodinu zachránila.

Vybírá si podobné typy

Avšak ani Marika si příliš neuškodila. Většina diváků ji totiž lituje, protože ve svém věku ještě nemá manžela ani dítko, o které by se mohla starat. Sice také jde z role do role, ale v soukromém životě trpí.

Muži si o ní totiž myslí, že je příliš rázná a na ně moc dominantní. Kamkoliv přijde, budí rozruch, a jakmile není po jejím, je zle. Přesně taková je i Tomicová. Malý si asi vybírá podobné typy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden