Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Exkluzivní video Mária z Ulice, které uvidíte jen u nás! Takhle vznikal jeho nový hit

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
3. června 2020 | 12:15

Mária všichni fanoušci seriálu Ulice znají jako velkého rebela a průšviháře, který se s ničím nemazlí a ke kritice nemá daleko. Jeho velkou vášní je hudba a už jste od něj měli možnost slyšet vlastní tvorbu. My máme exkluzivní video, jak vznikala jeho nejnovější skladba.

Ve svých písních reaguje na dění kolem sebe, jak už to tak bývá, a proto vznikly skladby, jako je „Radek ho má malýho“ nebo „Vendula je hodná holka, měla si vzít Pavlíka“. V posledních dílech Ulice, které byly natáčeny během koronavirové karantény, vznikla další hitovka, která se do nikoho nestrefovala, naopak, byla myšlena jako poděkování všem, kteří v prvních liniích pomáhají bojovat proti virové epidemii.

Herec Jiří Kniha, který Mária hraje, natočil na svůj mobil, jak tento song nacvičoval, a my jsme ho získali jako první, abychom vám ho mohli ukázat. Jiří se původně vyučil truhlářem, při výkonu profese přišel o kus prstu, ale nakonec skončil na prknech, co znamenají svět, kam jistě patří. Jeho postava je velmi oblíbená, protože je to bavič, a o tom přesvědčil i v tomto videu.