Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Prezident Andrzej Duda odvolal polskou velvyslankyni v Praze, která měla šikanovat podřízené

Česko

  16:19
Varšava - Polský prezident Andrzej Duda odvolal velvyslankyni v Praze Barbaru Ćwiorovou, uvedl ve středu polský zpravodajský server Onet.pl s tím, že se tuto informaci neoficiálně dozvěděl v prezidentské kanceláři. Připomněl, že se velvyslankyně podle zvláštní komise ministerstva zahraničí dopouštěla šikany a diskriminace vůči svým podřízeným.

Polský prezident Andrzej Duda odvolal velvyslankyni v Praze Barbaru Ćwiorovou, uvedl 3. června 2020 polský zpravodajský server Onet.pl s tím, že se tuto informaci neoficiálně dozvěděl v prezidentské kanceláři. Připomněl, že se velvyslankyně podle zvláštní komise ministerstva zahraničí dopouštěla šikany a diskriminace vůči svým podřízeným. Vystudovaná orientální filoložka Ćwiorová stála v čele ambasády v Praze od září 2018. Předtím působila jako ředitelka odboru evropské politiky na ministerstvu zahraničních věcí a na velvyslanectví v Bruselu. foto: Wikimedia/MSZ/(CC BY 3.0)

Polská velvyslankyně v Praze prý šikanovala podřízené. Případ již 11 měsíců vyšetřuje prokuratura

Vystudovaná orientální filoložka Ćwiorová stála v čele ambasády v Praze od září 2018. Předtím působila jako ředitelka odboru evropské politiky na ministerstvu zahraničních věcí nebo na velvyslanectví v Bruselu.

Polský prezident Andrzej Duda odvolal velvyslankyni v Praze Barbaru Ćwiorovou,...
Polský prezident Andrzej Duda.
Připravujeme podrobnosti
Autor:

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.