Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Agáta Prachařová škrtla chlapy ze života a září: Promluvila o dětech a pubertě Korduly

+ Dalších 11 fotografií
Modelka a máma na plný úvazek Agáta Prachařová (35) je momentálně sice bez partnera, ale to jí evidentně nejvíce prospívá. Sice se musí pořádně otáčet, protože Mia (2) a Kryšpín (8) jsou hodně živé děti, ale elán a energie jí nechybí. Agáta se pro eXtra.cz rozpovídala nejenom o svých dvou neposedných dětech, ale také o pubertě své půvabné sestry Korduly (14).

Agáta Prachařová (35) se nedávno rozešla s kameramanem a umělcem Markem Niessnerem, ale podle všeho jí být bez partnera svědčí. Modelka je sice v jednom kole a Kryšpín s Miou jí dávají pořádně zabrat, ale nikdy snad nevypadala lépe.

Sympatická máma na plný úvazek se nechala slyšet, že výchova Mii a Kryšpína je velmi odlišná "Je to úplně jiné. Kryšpínovi je úplně všechno jedno. Mia je taková důsledná. Pořád chodí a zavírá dveře nebo skříně, uklízí, srovnává si oblečení. A ti chlapi jsou v tomhle mimoni. Je to diametrálně jiné," řekla eXtra.cz Agáta.

Na modeling ať kašle!

Agáta se nedávno na sociálních sítích pochlubila sestrou Kordulou, která už dávno není malá holka, ale roste z ní krásná slečna, která by se z fleku mohla živit modelingem. Agáta, která má přece jenom s modelingem spoustu zkušeností, mladší sestře tuhle branži nedoporučuje.

"Já bych byla ráda, kdyby studovala a na tohle by se vykašlala. Kordula má možnost v Izraeli studovat mezinárodní školu, tak je to určitě lepší věc než dělat přiblbou modelku v České republice," dodala Agáta. A pokud vás zajímá, co říká na pubertu Korduly, podívejte se na reportáž.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy