3Dwiser spustil edukativní web o 3D tisku Radce3D.cz

3Dwiser s.r.o.
— vydáno 3. června 2020

Zajímají vás možnosti využití 3D tisku, ale tápete, jak vůbec začít? Český prodejce 3D tiskáren řady světových značek 3Dwiser připravil web, který vás stručně a přehledně navede.

Edukace v oblasti 3D tisku není nikdy dost a byť jsou zde s námi technologie aditivní výroby už tři desítky let, nedá se ani zdaleka říct, že by o realistických možnostech a z nich plynoucích příležitostech při používání 3D tiskáren, věděla většina potenciálních zákazníků.

Jakákoliv iniciativa, která bez přehánění a s oporou prokazatelných faktů ilustruje přínosy 3D tisku, je proto vítaná. Jestliže tedy i vy dosud tápete, zda by 3D tisk mohl být něčím užitečný právě pro vás, na webu Radce3D.cz najdete ucelený a přitom zároveň přiměřeně stručný přehled základních informací, jež můžete následně využít pro další hledání toho nejlepšího řešení.

3Dwiser logicky odkazuje na svoji vlastní nabídku, která je opravdu široká a pokrývá všechny nejběžnější technologie aditivní výroby sloužící k vývoji prototypů i k produkci finálních dílů. Jeho Rádce3D však můžete využít pro prvotní seznámení se 3D tiskem bez ohledu na to, jakou technologii nakonec vyberete.

Další článek: Používejte zdarma simulační softwary FANUC pro zvýšení efektivity