Patricie Pagáčová: Já jsem vlastně škvarková placka

Prvním dnešním hostem televizní Show Jana Krause bude herečka Patricie Pagáčová, která o sobě s nadsázkou říká, že ji baví dělat věci, které vlastně neumí, v narážce na to, že se věnuje herectví, ačkoli vystudovala management obchodu a služeb.

Od svých šestnácti hrála neuvěřitelných čtrnáct let v seriálu Ulice TV Nova. V současnosti ji můžeme vidět na prknech Divadla Na Jezerce a v době karantény radila ve videích pod názvem Pagáč jóga na internetové televizi, jak cvičit doma. „Pagáče jsem si vzala před rokem,“ vysvětluje usměvavá herečka změnu svého příjmení, neboť dříve jsme ji znali pod jménem Solaříková, a upřesňuje, co toto jméno znamená. „Já jsem vlastně škvarková placka. A navíc se slovo pagáč používá u filmu, kde označuje malé dřevěné bedny. Vím to proto, že když jsem byla čerstvě Pagáčová, někdo ze štábu při natáčení Modrého kódu řekl, že nejsem vidět, ať mě dají na pagáče.“

Ke své herecké kariéře ironicky poznamená, že její sestra je lékařka, a na ni vzhledem ke studijním výsledkům zbylo už jen herectví. V úspěšném seriálu Modrý kód na televizi Prima hraje podle svých slov bufetářku. Začínala prý kdysi dávno v různých reklamách a pak pokračovala v několika seriálech. „Myslím, že maminka se dneska přesto dme u televize pýchou,“ dodává smířlivě veselá blondýnka známá též svojí aktivitou na sociálních sítích. „Mě to baví a je to úplně nová forma komunikace s fanoušky. Navíc kdo by si rád nemastil své ego.“ Vyzkoušela si dokonce i live stream při pečení bábovky, což moderátora obzvláště zaujme, a tak se od Patricie dozvíme, že peče dobře a ráda. „Dělám hlavně různé cheescaky, bublaniny a koláče,“ prozrazuje na sebe k velkému zklamání svého hostitele, který se cítí podvedeně, že mu nic z toho nepřinesla.

V dalším dílu Show Jana Krause se představí herečka Patricie Pagáčová, zpěvák Mirai Navrátil a vývojář Josef Průša. Premiéru nového dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 3. června ve 21.35 hodin na Primě.

Foto: TV Prima