Drsný verdikt »kata« Habery: Pravda o SuperStar, kterou nikdo nečekal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Drsný verdikt »kata« Habery: Pravda o SuperStar, kterou nikdo nečekal!

Čekovský, Habera, Pagáčová a Mareš s vítězkou letošního ročníku SuperStar Bárou Piešovou na soukromé afterparty
Čekovský, Habera, Pagáčová a Mareš s vítězkou letošního ročníku SuperStar Bárou Piešovou na soukromé afterparty (Instagram Marián Čekovský)

Emoce vybičované až na maximum se postupně zklidňují, někteří jsou šťastní, jiní ještě nezpracovali zklamání. Letošní SuperStar se zařadila dle celkového počtu sledujících ve finálovém kole k úspěšnějším projektům televize Nova. Pomyslnou tečku za celou show se teď rozhodl udělat Paľo Habera (58). Pochopitelně by nedostál své pověsti drsňáka, kdyby v ní nebyla obsažená i kritika.

V projektu SuperStar působí už neuvěřitelných patnáct let. jelikož, jak sám několikrát řekl, se cítí být „otcem“ mladých talentů, nezřídka jim také uštědřuje otcovské rady. Nemohl si proto nechat ujít příležitost zhodnotit právě skončený ročník, ve kterém si titul SuperStar a finanční výhru ve výši 2 milionů korun vybojovala Barbora Piešová. „Pamatuji si, jak hlavně ze začátku někteří zpěváci-kolegové neměli na tuto show pozitivní názor. Cítili se ohroženi, že jim tito noví mladí lidé seberou práci a budou jim brát kšefty. To se ale nestalo. Ukázalo se, co vlastně všichni víme, že za to, jak jsme dobří v tom, co děláme, si můžeme sami. Se všemi následky,“ vepsal do svého prohlášení na instagramu Pavol Habera dle Blesku.cz.

„V Čechách i na Slovensku žije absolutní většina lidí, kteří se těší z vašeho talentu. Jasně, že se najde i pár takových, kterým šikovní lidé zásadně vadí. Myslím, že je velmi snadno identifikujete,“ pokračoval i dál v konfrontačním duchu zpěvák, který nakonec přece jen ukázal i pozitivní emoce. „Děkuji! Byl to skvělý ročník SuperStar 2020! Gratuluji! Váš Otec,“ zakončil své shrnutí na sociální síti Habera.

 

Finálový výkon Barbory Piešové si můžete připomenout zde: 

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adinaha
3. 6. 2020 • 20:21

Který magor psal tento článek - Pravda o Stardance? Co ta s tím má společné?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.