Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 2°C Slabý déšť

Máte rádi Elvise? Můžete mít doma pořádně intimní kousek jeho šatníku

Máte rádi Elvise? Můžete mít doma pořádně intimní kousek jeho šatníku
Seznamte se, suspenzor krále rock'n'rollu Elvise Presleyho. K mání je za 30 tisíc dolarů | zdroj: Profimedia

Patříte mezi milovníky Elvise Presleyho a máte peníze nazbyt? Můžete se stát hrdým majitelem jednoho z nejintimnějších kousků jeho šatníků. Ne, přímo spodní prádlo to není, ale může vám doma zeď zdobit jeho drahokamy posázený suspenzor. Za bezmála 30 tisíc liber (900 tisíc korun)!

Relikvii králi rock’n’rollu ručně vyrobil nadšený fanoušek, který suspenzor vyzdobil drahokamy a z modrých kamínků vytvořil Elvisovy iniciály. Zpěvák ho údajně poctivě nosil – což je ostatně na tomto intimním kousku garderoby vidět – až do své smrti v roce 1977.  

Chránič přirození pochází ze sbírky Presleyových memorabilií zpěváka Jimmyho Velveta, který byl Elvisovým blízkým přítelem už od začátku jeho kariéry. Ve spolupráci s Muzeem Elvise Presleyho ho v online prodeji nabízí společnost Paul Fraser Collectibles, která se věnuje aukcím memorabilií po celebritách.

Nutno říct, že nabídka tak intimního kousku šatníku vzbuzuje rozporuplné reakce. Nicméně Presley byl ve své době sexsymbol, po kterém toužily davy fanynek. Když k tomu připočtete fakt, že předmětů spojených s rock’n’rollovým králem je k mání poskrovnu, možná je cena ještě docela nízká. Navíc poštovné zdarma je fajn bonus.

Pokud o koupi uvažujete, ale odrazuje vás hygienické hledisko, nezoufejte – kus (možná nepraného???) spodního prádla je zarámovaný, společně s fotkou jednoho z největších umělců moderní doby. Je pak už jen na vás, co s rámečkem uděláte…

Zdroje:
Vlastní