Tereza Kerndlová: Dvě sexy zebry v bazénu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tereza Kerndlová: Dvě sexy zebry v bazénu

Tereza Kerndlová
Tereza Kerndlová (Instagram Tereza Kerndlová)

Nevýslovnou radost prožívá Tereza Kerndlová (33). Po 105 dnech nedobrovolného pobytu ve Španělsku se konečně vrací do rodného Česka. Konečně jí byl potvrzen let domů!

Zpěvačka se kvůli pandemii koronaviru a uzavřeným hranicím zasekla ve španělském letovisku Marbella. I když zde prožila nejdelší dovolenou svého života, každý den nemohla chytat bronz na pláži. Ty se totiž na nějaký čas uzavřely stejně jako hranice. Teď je všemu jinak. „Bosé nohy od písku, drink a výhled v topu,“ pochvalovala si Tereza z restaurace na pláži. Mnohem větší úsměv na tváři jí ale vykouzlil potvrzený let 5. června do Česka.

„Už počítám dny do konce nejdelší dovči v životě. Není si na co stěžovat, přece jen tři a půl měsíce by mohlo stačit,“ poznamenala zpěvačka. Už se nemůže dočkat, až se obejme s maminkou Miladou (63) a tatínkem, jazzmanem Laďou Kerndlem (75).

Jak to dělá, že i v karanténě je dokonalá? Tereza Kerndlová šla s pravdou o svém vzhledu ven!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.