Pepa Bolan komunikuje s fanoušky často a rád. Na jeho Instagramu mu často mohou klást otázky, na které kytarista odpoví. Příznivci se často tážou, kdy se naposledy viděl s frontmanem Vítem Starým a zda neví, kde je mu konec.

„To nevím a ani nemám možnost. Naposledy jsem ho viděl 19. října,“ uvedl Bolan. Fanoušci jsou však přesvědčení, že se přeci museli potkat při lednových zkouškách. Právě v lednu totiž Mandrage prohlásili, že sotva začali všichni zkoušet, Vítek se přestal ozývat.

Pepa Bolan je teď hlavně tatér

„Nevím, k čemu je to důležité, ale nebyl jsem tam. Jak už jsem psal, neviděl jsem ho od října a od té doby toho moc nevím. Pokud bych nějaké info věděl, nevidím důvod, proč bych ho měl zveřejňovat. To je čistě jeho osobní věc,“ řekl webu expres.cz Bolan.

„Byli jsme kámoši a stále jsme. Nevím, kde se vzalo, že bychom se rozešli ve zlém. Akorát už nebylo možné v tom pokračovat. Nic víc, nic míň,“ uvedl Bolan a vyvrátil, že by se rozešli ve zlém. Zkrátka už to jenom nešlo dál.

Brzy bude i spisovatelem

Dlouholeté působení s kapelou chce ale Bolan vytěžit, a tak napíše knihu. „Od ukončení činnosti Mandrage jsem dostal spoustu různých nabídek. Od naprosto nesmyslných, až po zajímavá jména. Chtěl jsem se tento rok věnovat činnosti tatéra, takže jsem dosud žádnou neshledal natolik zajímavou, že bych na tom něco měnil,“ svěřuje se muzikant na sociální síti.

„Až na jednu výjimku. Od jednoho významného nakladatelství přistála na stůl nabídka k napsání autobiografické knihy o Mandrage. Minulý měsíc jsme se s paní šéfredaktorkou sešli a zdá se i názorově shodli,“ raduje se s tím, že knížku už má rozepsanou pěkně dlouho.

S Víťou se neviděli několik měsíců

„Tuto knihu jsem začal sepisovat už před 5 lety, ale nebyl čas se tomu zásadně věnovat, takže jsem to odsunul na neurčito, ale pokud se nestane nic zásadního, mohu tuto informaci prohlásit za oficiální. Kniha bude,“ říká rozhodně Bolan.

„Za 30 let hudebního snažení a 15 let s Mandrage mám zážitků, než kdokoli za 3 životy, takže se rozhodně můžete těšit na poutavé čtení. Tato kniha bude i poděkováním všem fans a lidem, kteří do mého života vstoupili a udělali ho živočišnějším,“ zakončuje svoji promluvu.

Pepa v Mandrage působil 15 let

Těžko říci, zda se v knize dočtete opravdový důvod rozpadu. O drogách totiž všichni členové velmi neradi mluví a podrobnosti prozrazují zřídka kdy, stejně jako jiné pikantní příběhy. Snad Pepa pustí alespoň jednu historku k dobru.