HoppyGo zahajuje letní kampaň, míří na mladé

čtvrtek, 4. června 2020, 10:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Carsharingová firma HoppyGo zahajuje hlavní letní sezonu novou kampaní, cílí na mladé. Zájem Čechů půjčení aut vzrostl údajně o 37 procent.

Zdroj: HoppyGo

Zdroj: HoppyGo

Český peer to peer carsharing HoppyGo startuje hlavní letní sezonu a přichází s novou letní kampaní. Ta má podpořit již tak zvýšený zájem Čechů o zápůjčky automobilů, které podle údajů HoppyGo vzrostly před začátkem letní sezony o 37 %. Zvyšuje se přitom jak podíl dlouhodobých zápůjček, tak i zájem o nejrůznější speciály, které se na prožití aktivní dovolené hodí. Průměrná délka zápůjčky se prodloužila na čtyři dny a počet dlouhodobých zápůjček vzrostl o 23 %.

Mezi uživateli se také zvýšil zájem o zápůjčky větších vozů typu MPV, do nichž se vejdou věci na dovolenou, a do popředí se dostaly i kabriolety, které si uživatelé půjčují především na prodloužené víkendy. Hitem letošní letní sezony se staly obytné vozy.

Nový spot ukazuje, že dnes není zapotřebí vlastnit auto, ale přesto ho je možné mít neustále po ruce. Kampaň má prezentovat výhody, které HoppyGo nabízí. 

Spot HoppyGo

„Naším cílem bylo jednoduše vysvětlit službu společně s nejčastějšími příklady jejího využití přímo od našich zákazníků. Klasická prezentační videa jsou často poměrně nudná a zdlouhavá a s naší cílovou skupinou by zcela jistě nerezonovala. Proto jsme použili data z našich průzkumů a vytvořili jsme netradiční dvouminutový scénář, který má informativní charakter, ale jeho kreativní aspekty zároveň silně podporují zapamatovatelnost značky,” uvádí Matěj Lupták, CMO HoppyGo.

Kampaň byla spuštěna začátkem června a poběží minimálně 4 měsíce. Hlavním komunikačním kanálem je online a sociální sítě. Cílovou skupinou je především mladší klientela. Kreativu vytvořila Alternaut Collective ve spolupráci s interním týmem HoppyGo. Spot režíroval Jiří Horenský. HoppyGo nabízí zhruba 1800 aut a více než 300 modelů vozů v 70 ze 76 okresů v ČR.

-zue-