Rozčarování Bartošky a Ebena z bydlení v luxusu: Bolestná dohra sousedských vztahů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozčarování Bartošky a Ebena z bydlení v luxusu: Bolestná dohra sousedských vztahů!

Bartoška a Eben jsou údajně nahraní.
Bartoška a Eben jsou údajně nahraní. (archiv Blesku)

Moderátor Marek Eben (62) a prezident karlovarského festivalu Jiří Bartoška (73) jsou nejen kolegové, ale také přátelé a zároveň sousedé hned na dvou místech. V blízkosti sebe mají dům u Karlových Varů. Zároveň oba vlastní byt v prestižní pražské Maiselově ulici. A právě tam se teď jejich život nemůže odvíjet tak, jak byli zvyklí.

Jiří Bartoška měl v době karantény trávit v bytě v Maiselově ulici veškerý svůj čas. Podle magazínu Sedmička prý preventivně vůbec nevycházel, nikoho si k sobě raději ani nepouštěl. Jenže v domě se v té době údajně objevil problém, jenž jemu, ale i Marku Ebenovi, bydlení značně znepříjemnil. Podle Sedmičky totiž mívali obyvatelé činžáku k dispozici dvůr, který sdíleli s těmi z přilehlých domů. Tam mohli posedět, Jiří Bartoška prý místo hojně využíval k uspokojení své nikotinové vášně. Jenže s tím je teď podle citovaného zdroje konec!

Předmětný dvůr totiž dle tvrzení Sedmičky odkoupili zřejmě vlastníci vybraných domů. S výjimkou nemovitosti, kde bydlí Bartoška s Ebenem. Což znamená, že nikdo z jejich domu do venkovního prostoru už nesmí. Jiří Bartoška se na dotaz Sedmičky k problému odmítl vyjadřovat: „Zklamu vás, nedělám žádné rozhovory, nic takového,“ odpověděl. Je ale nad slunce jasné, že z nečekané situace zřejmě radostí do stropu neskáče.

Marek Eben a jeho úvodní projev na 53. ročníku MFF Karlovy Vary:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.