InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prachatičtí policisté zadrželi pachatele vloupání přímo při činu

PRACHATICE - Krátce před sedmnáctou hodinou, v pondělí 1. června, vyjeli prachatičtí policisté prověřit oznámení, že do jedné z firem v Prachaticích se někdo vloupal.

Po příjezdu na místo policisté zjistili, že pachatel se stále nachází na místě činu  a během několika málo okamžiků se jim ho za použití donucovacích prostředků podařilo zadržet. Vzápětí podezřelý skončil v policejní cele. Provedeným orientačním testem byl u něj zjištěn pozitivní nález na pervitin. Povinný test na Covid – 19 byl u zadrženého negativní.

Případ si převzali prachatičtí kriminalisté, kteří zahájili trestní stíhání 29letého muže z Prachaticka, jako obviněného z přečinu krádeže. Mimo jednání, při kterém byl jmenovaný zadržen, přibylo v usnesení o zahájení trestního stíhání také dalších šest majetkových skutků, které měl tento výtečník spáchat na území města Prachatice.  Po provedení výslechu a nezbytných úkonů byl obviněný ze zadržení propuštěn a vyšetřování dál probíhá na svobodě. 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace