InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nohejbalová družstva Radomyšle budou startovat v náhradním Ligovém poháru

Ilustrační foto , Autor: Jan Petráš - Jižní Čechy Teď

Ilustrační foto     Autor: Jan Petráš - Jižní Čechy Teď

RADOMYŠL – Nohejbalisté Radomyšle se letos těšili na premiérovou účast ve druhé lize mužů, ale koronavirová pandemie vše překazila. Nohejbalová sezona nezačala kvůli vládním opatřením v plánovaném termínu a nakonec došlo i ke změně pro celou sezonu, kdy ligové soutěže nahradí Ligový pohár. K rozhodnutí došlo na konci května, jak upřesnil předseda Sokola Radomyšl Milan Koubovský. Poznamenal, že na druholigové účasti Radomyšle pro rok 2021 se tím nic nemění, protože letošní soutěže jsou určitým provizoriem a nemají vliv na další sezonu. Muži začnou 13. června, dorostenci Ligový pohár odstartovali 31. května.

 

„Extraligu, první a druhou ligu nahradí Ligový pohár, který se bude hrát ve dvou výkonnostních divizích a mohl se do něj přihlásit jakýkoliv ligový tým," upřesnil Milan Koubovský. Mužstvo bude startovat v západní skupině spolu s Karlovými Vary, Solidaritou Praha a Dynamem České Budějovice. Po odehrání základní části bude následovat play-off. „Situace mezi dorostenci je o poznání lepší, protože přihlášku neposlal jen tým Vsetína a podoba Poháru tak kopíruje formát Botas dorostenecké ligy," dodal Milan Koubovský.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace