Hlavní obsah

Souček odpovídal fanouškům. Kdo je jeho nejoblíbenější hráč? Posila West Hamu mnohé překvapila

Aktualizováno

Restart Premier League se pomalu ale jistě blíží. V barvách West Hamu United by se tak zanedlouho měl znovu představit český fotbalista Tomáš Souček, který v londýnském klubu hostuje ze Slavie. Fanoušci na sociální síti Twitter dostali příležitost zeptat se pětadvacetiletého záložníka na několik otázek. Kdo je Součkův nejoblíbenější hráč? Rodák z Havlíčkova Brodu má jasno, je to Tomáš Rosický.

Foto: Sport.cz

Český záložník Tomáš Souček je na hostování v londýnském West Hamu. Archivní foto

Článek

West Ham si před restartem Premier League, který je naplánován na 17. června, připravil akci pro své příznivce. Pod hashtagem #asksoucek se fanoušci Kladivářů mohli na Twitteru zeptat Tomáše Součka na pár dotazů.

Jednoho z tazatelů například zajímalo, kdo je nejlepší fotbalista, s kterým český reprezentant nastoupil k zápasu. Podle Fotbalisty roku 2019 je to Portugalec Danny, se kterým si společně zahrál ve Slavii v sezoně 2017/18. A jaký je Součkův nejoblíbenější hráč? „Tomáš Rosický," odpověděl vytáhlý středopolař bez bližšího vysvětlování.

Fanoušci Hammers si od své možné budoucí hvězdy hodně slibují, a otázek tak pochopitelně zaznělo mnoho. Souček se proto například nechal slyšet, že jeho největším vzorem po herní stránce byl vždy Yaya Touré.

Přišla řeč ale i na to, jak posila West Hamu zapadla do kabiny. „Vycházím s každým, všichni jsou velmi přátelští. Nejvíc se bavím s Jarmolenkem a Fabianskim, protože sedím vedle nich a jejich jazyk je blízký mému," přiznal Souček, že nejvíce zapadl do slovanské partičky londýnského klubu.

Reklama

Související témata: