Hlavní obsah

Kadlec zná trest za vyloučení, na kobereček půjdou i vedoucí a mluvčí Slovácka

Praha
Aktualizováno

Nechal se vyprovokovat Kuchtou, jeho tým pak oslabení nezvládl. Michal Kadlec ze Slovácka tedy musel počítat s trestem. Za vyloučení v Liberci dostal stop na 2 kola fotbalové ligy, polovinu si již odpykal v týdnu.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Vyloučený Michal Kadlec ze Slovácka.

Článek

Duel u Nisy byl vcelku hektický, Slovácko cítilo křivdu. Disciplinární komise zahájila řízení také s vedoucím týmu Veliče Šumulikoskim a s tiskovým mluvčím Markem Jurákem za nesportovní chování.

Slovácku bylo málo platné, že mu komise rozhodčích dala za pravdu a Liberec podle ní opravdu neměl kopat penaltu, z níž Slovan vyrovnal na 1:1.

Naopak Kadlecovo vyloučení těsně před pauzou označila komise za správné. Liberec v přesilovce otočil zápas a po vítězném gólu v 90. minutě vyhrál 3:1.

Za osm žlutých karet si dvakrát nezahrají Milan Rundič (Karviná) a Ladislav Krejčí (Sparta). Jednou za čytři napomenutí stojí Jan Žídek, Václav Juřena (oba Opava) a Michal Hubínek (Mladá Boleslav).

Disciplinárka pak zahájila řízení také s Baníkem Ostrava za nesportovní chování fanoušků (použití pyrotechniky) v utkání proti Zlínu.

Reklama

Související témata: