Hlavní obsah

Slavia loví dál. Vrací se odchovanec s extraligovými zkušenostmi

Praha

Hokejová Slavia odtajnila další posilu. Červenobílý dres oblékne obránce Daniel Krejčí, který se do Edenu vrací po pěti letech. Pražský klub o jeho příchodu informoval na klubovém webu.

Foto: Sport.cz

Obránce Daniel Krejčí, nová posila hokejistů pražské Slavie.

Článek

Osmadvacetiletý bek, který naposledy působil v prvoligové Porubě, má na kontě 109 extraligových startů s bilancí pěti gólů a patnácti asistencí.

Vedle Slavie, kde hokejově vyrostl a právě v barvách mateřského týmu si v devatenácti letech odbyl debut v nejvyšší soutěži, nastupoval také za Třinec a Karlovy Vary.

„Jedná se o obránce s extraligovými parametry, v juniorském věku měl velký potenciál," uvedl pro oficiální internetové stránky klubu sportovní manažer Slavie Jiří Veber, který bývalého mládežnického reprezentanta v minulosti tři roky trénoval. „Zároveň je pro nás důležité, že má zájem ve Slavii hrát. Věříme, že nám svými výkony na ledě pomůže," dodává světový šampion z roku 1996.

Krejčí, který před lety okusil také angažmá v Trenčíně nebo Zvolenu, hrál v uplynulém ročníku vedle Poruby i za Ústí nad Labem. Dohromady nastřádal 20 bodů (1+19).

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články