Hlavní obsah

Na Teorii velkého třesku se nedívám, přiznala představitelka Amy

Novinky, Stanislav Dvořák

Mayim Bialiková hrála dekádu v jednom z nejlepších televizních seriálů všech dob a vydělala díky němu miliony dolarů. Seriál ale pořádně nikdy neviděla.

Foto: Profimedia.cz

Mayim Bialiková

Článek

Dnes už legendární sitkom skončil v roce 2019 a herecké hvězdy (Jim Parsons, Kaley Cuocová, Johnny Galecki, Mayim Bialiková, Kunal Nayyar) se už věnují jiným projektům.

Bialiková, která hrála podivínskou Sheldonovu přítelkyni Amy Farrah Fowlerovou, uvedla: „Většinu dílů jsem nikdy neviděla. Nedívám se na sebe v televizi.“

Viděla prý jen krátké kousky během práce na seriálu a to je vše.

Všichni herci z Teorie velkého třesku byli před seriálem v podstatě neznámí a obcházeli konkurzy. Dnes patří k největším hvězdám.

Foto: CBS

Kaley Cuocová v Teorii velkého třesku.

Cuocová (Penny) počátkem devadesátých let sbírala zkušenosti v maličkých bezvýznamných rolích v seriálech jako Northern exposure, Ellen a My so-called life. Její život připomínal postavu Penny – nikdo ji neznal, pořád chodila na konkurzy, ale na pořádnou roli čekala 15 let.

Představitel Leonarda Johnny Galecki hrál jako dítě v komedii Vánoční prázdniny s oblíbeným komikem Chevym Chasem, který hrával zmateného tátu Griswalda na dovolené. Jeho role ve filmu ale nebyla moc velká a Chevy Chase svým showmanstvím všechny zastínil. Navíc Johnny jako chlapec vypadal jinak.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám