Jmenuju se Earl je známý komediální seriál z roku 2005 s hlubokou myšlenkou o karmě, díky které si získal a rozesmál miliony diváků po celém světě. Hlavní hrdinové ani po 15 letech od premiéry od herectví neupustili a na seriál často rádi vzpomínají. Někteří z nich si za tu dobu našli i velmi zajímavé koníčky.

-reklama-


Earl Hickey – Jason Martin Lee (49 let)

Ačkoliv je představitel Earla převážně herec, již odmala se věnuje skateboardingu. Na začátku své kariéry dostával spíše menší role (Flákači, Nepřítel státu, Zbraň davového šílenství) a poté i hlavní role v různých filmech (Alvin a chipmunkové 1 – 4, Poldové). Byl to ale až seriál Jmenuju se Earl, který Jasona dostal do povědomí diváků a díky kterému si jej nejlépe pamatujeme. Trvalo sice dlouho, než nabídku do seriálu přijal, ovšem stalo se a bylo to pro něj jedině dobře. V současné době se herec věnuje menším projektům a také dabingu (We Bare Bears/Mezi námi medvědy, Americký táta). Má 4 děti, rád sbírá umělecká díla a vede klidný a pohodový život.

Randy Hickey – Ethan Suplee (43 let)

Ethan Suplee, který v pořadu ztvárňoval Earlova líného bratra Randyho, si prošel asi největší změnou. Zhubl totiž neuvěřitelných 90 kilogramů a se cvičením rozhodně přestat nehodlá, ba naopak. Na sociálních sítích motivuje lidi trpící obezitou, aby se nebáli, vydrželi a dokončili svou cestu za lepšími zítřky. V současné době váží zhruba 115 kg, od roku 2016 působí v seriálu Ranč a další filmové projekty ho teprve čekají. Se svou manželkou Brandy Lewis má dohromady 4 děti.

Joy Turner – Jaime Elizabeth Pressly (42 let)

Naštvaná, otravná a neúprosná – takto by se třemi slovy dala popsat Joy Turner, bývalá manželka Earla. V reálném životě je její povaha zcela opačná, v životě však moc štěstí neměla. Od 15 let žila na vlastní pěst, a to kvůli rozvodu svých rodičů. V roce 2011 se po tříletém vztahu rozešla s hercem Simranem Singhem, s bývalým přítelem Hamzi Hijaziem má dvojčata a jednoho potomka má s hercem Ericem Cubichem. Navíc byla veřejností odsuzována za pořízení několika obnažených fotografií, které poskytla časopisu PlayBoy na konci 90. let. V současnosti se objevuje v některých ze seriálových projektů, naposledy v seriálu Máma (2013 – nyní), předtím Jennifer Falls (2014) či Moje nesnesitelná puberťačka (2011 – 2013). Ve volném čase ráda zpívá, cvičí gymnastiku a chodí na procházky do přírody.

Darnell ,,Krabák“ Turner – Eddie Steeples (46 let)

Eddie Steepless známý jako Darnell Turner o herectví snil již od dětství a hercem se nakonec také stal. Odmaturoval na Klein Oak High School (Spojené státy) a poté navštěvoval hodiny herectví po boku Toma Cruise. Od poloviny 90. let žije v New Yorku a první hereckou nabídku dostal v roce 2001, a to ve snímku Whoa. Následovaly filmy jako People Are Dead (2002), Torque: Ohnivá kola (2004) a po úspěchu komediálního seriálu Jmenuju se Earl i Reel Life (2009) či Legs (2011). Od roku 2018 působí v seriálu The Guest Book. Jeho koníčkem je kromě herectví i sport a digitální úprava fotek.

Catalina Aruca (Hickey) – Nadine Velazquez (41 let)

Herečka portorického původu, Nadine Velazques, v mládí navštěvovala Notre Dame High School pro dívky a z Kolumbijské univerzity v Chicagu si odnesla bakalářský titul. Její první role byla obsluha v reklamě na rychlé občerstvení a poté se stala součástí několika televizních seriálů včetně Jmenuju se Earl. První filmovou roli dostala ve snímku Boj (2007) a poté ve filmech Let (2012), Práskač (2013) či v minulém roce ve filmu A World Away. V roce 2008 se stala porotkyní soutěže krásy Miss Universe a o rok později soutěže Miss USA. Má několik domácích mazlíčků a baví ji focení. Občas se schází s věrným hereckým kolegou Eddiem Steeplesem (Darnell).

Sledovali jste seriál Jmenuju se Earl? Kterou postavu máte nejradši? Podělte se o svůj názor dolů do komentářů!

-reklama-