Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nadějné vyhlídky: Sexy herec Tom Hardy natáčí dva nové seriály o zrodu CIA a chudém sirotkovi

Nadějné vyhlídky: Sexy  herec Tom Hardy natáčí dva nové seriály o zrodu CIA a chudém sirotkovi
Zdroj: Fox Searchlight Pictures
+ Dalších 8 fotografií
projekty
Tom Hardy (42) je v poslední době hojně obsazovaný do filmů i seriálů a po čtyřicítce se dočkává vrcholu své kariéry. Nyní bylo oznámeno, že pracuje hned na dvou nových seriálech. Jeden bude pojednávat o zrodu CIA a druhý, s názvem Great Expectations neboli Nadějné vyhlídky, bude natočený na motivy stejnojmenné knihy Charlese Dickense.

Herec Tom Hardy se sice herectví věnuje už od roku 2001, velkého zájmu filmařů, kteří ho obsazují do čím dál výraznějších rolí, se ale dočkává až v posledních letech. Doslova ze dna, na které si sáhl kvůli závislosti na drogách a alkoholu, se vyhrabal mezi jedny z nejžádanějších celebrit.

V nedávné době bylo oznámeno, že Hardy pracuje hned na dvou seriálech najednou. Zatímco první projekt zatím zůstává veřejnosti víceméně tajemstvím, druhý bude pojednávat o sirotkovi jménem Pip a bude inspirován knihou Charlese Dickense

Tom Hardy a zrod CIA

Režisér Josh Trank, který s Hardym spolupracoval už na snímku Capone z roku 2020, se s hercem velmi spřátelil a hodlá s ním spolupracovat i do budoucna. Proto nyní oba dělají na novém, zatím nepojmenovaném seriálu, ve kterém bude Tom nejen hrát, ale bude ho i produkovat.

O novém seriálu promluvil pro americká média sám Trank. „Děj se bude odehrávat po konci 2. světové války a bude zaměřený na formaci CIA z takového úhlu pohledu, který ještě v televizi nebyl. Bude v něm Castro, odehrávat se bude i na Kubě a půjde v něm o souboj kapitalismu s komunismem. Bude to velké, ukáže to, proč jsme teď tam, kde jsme,“ vysvětlil režisér.

Josh Trank ani Tom Hardy zatím o projektu příliš mluvit nemohou, je totiž v samotných počátcích, a tak bude chvíli trvat, než se lidé dozvědí, kdo další bude obsazen a jak se seriál bude vůbec jmenovat.

Great Expectations - Nadějné vyhlídky

Na dalším projektu spolupracuje Hardy s režisérem Stevenem Knightem. Společně s ním se podílel už na zrodu seriálů Taboo a Peaky Blinders neboli Gangy z Birminghamu. Nyní se vrhají do seriálu s názvem Great Expectations, v češtině Nadějné vyhlídky.

Seriál bude natočen na motivy stejnojmenné knihy Charlese Dickense, která už byla nejednou zfilmována. Pojednává o chudém sirotkovi jménem Pip, který sní o bohatství a životě v lepší společnosti. Od neznámého dobrodince dostane velké jmění a část peněz využije na cestu do Londýna, kde získá vysoké společenské postavení. I tento zdánlivě šťastný příběh má ale háček.

„Pracovat na knižní klasice je požitek. Tuto knihu jsem si vybral nejen kvůli nadčasovým postavám, ale i kvůli emocionálnímu příběhu, který diváci uvidí z pohledu první osoby,“ řekl Knight. Ani o tomto seriálu zatím tvůrci nic moc neřekli, je ale jisté, že ho budou produkovat Ridley Scott, Dean Baker, David W. Zucker, Kate Crowe a Tom Hardy by měl ztvárnit jednu z hlavních rolí.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy